Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În play-out se va juca la siguranţă”. Ce a declarat Marius Măldărăşanu după egalul de pe terenul lui FC Voluntari

”În play-out se va juca la siguranţă”. Ce a declarat Marius Măldărăşanu după egalul de pe terenul lui FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a remizat pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-1 în primul meci din play-out-ul Superligii.

Tehnicianul sibienilor s-a declarat mulţumit de acest punct, şi consideră că pauza cauzată de meciurile echipei naţionale îi va prinde bine echipei sale.

”În play-out se va juca la siguranţă”

”Cum am spus şi înainte, o luăm pas cu pas. Fiecare punct contează, dar ne doream mai mult. Am primit gol din păcate la o fază asemănătoare ca cea din meciul tur de la Voluntari din deplasare, din sezonul regular.

Cred că este un rezultat echitabil. Am suferit pe final, dar una peste alta cred că este un rezultat corect. Paraschiv simţea ceva (n.r. a fost înlocuit în minutul 36), a spus că poate juca, dar am preferat să îl schimbăm pentru a nu apărea o ruptură muscular. care l-ar fi scos din joc patru săptămână.

Vine bine pentru noi această pauză de două săptămâni, deoarece avem mulţi absenţi. Este clar că Butean şi Opruţ ne-au lipsit. Ne vom pune la punct în această pauză. În play-out se va juca la siguranţă”, a declarat Marius Măldărăşanu.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt se clasează pe locul 10 cu 17 puncte. În următoarea etapă, sibienii vor primi vizita lui FC Argeş, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: hermannstadtvoluntarimăldărăşanu 

viewscnt
Articole similare