Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În Qatar, ca în România. Nocturna nu a rezistat la meciul Brazilia - Elveţia. Cele mai moderne stadioane, probleme care amintesc de Liga 1 | FOTO

În Qatar, ca în România. Nocturna nu a rezistat la meciul Brazilia - Elveţia. Cele mai moderne stadioane, probleme care amintesc de Liga 1 | FOTO

Cupa Mondială

Comentarii

Campionatul Mondial de fotbal din acest an are loc în Qatar şi beneficiază de cele mai bune şi moderne facilităţi şi condiţii. Cel puţin teoretic, că practic s-a putut vedea la meciul Brazilia - Elveţia că mai există mici probleme care trebuie remediate.

În ultimul meci din etapa a doua din grupa G de la Cupa Mondială, s-au întâlnit Brazilia şi Elveţia.

Duelul are loc pe Stadionul 974, o arenă de fotbal din Ras Abu Aboud, Doha, Qatar, cu o capacitate de aproximativ 44.000 de locuri, şi a fost dat în folosinţă noiembrie 2021.

Prima repriză nu a avut parte de multe faze de poartă, jocul desfăşurându-se mai mult la mijlocul terenului.

În Qatar, ca în România. Nocturna nu a rezistat la meciul Brazilia - Elveţia. Cele mai moderne stadioane, probleme care amintesc de Liga 1

Totuşi, spre finalul acesteia, mai exact în minutul 44, partida a fost întreruptă timp de câteva momente din cauza unor probleme cu nocturna stadionului.

Deşi este una dintre cele mai moderne şi spectaculoase arene de fotbal din lume, construită special pentru Campionatul Mondial, aceasta a amintit de problemele cu nocturna, mai multe ce-i drept, ce au loc şi în fotbalul românesc.

Cel mai recent exemplu este de la sfârşitul lunii iulie, anume meciul CFR Cluj - CS Mioveni, terminat scor 4-2, atunci când instalaţia de nocturnă a stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia a căzut, iar partida a fost întreruptă aproximativ cinci minute.

Totuşi, spre deosebire de România, la turneul din Qatar, aceste probleme au fost rezolvate în doar câteva secunde, astfel că partida dintre Brazilia şi Elveţia s-a reluat în condiţii optime de joc.

Afla mai multe despre: cm 2022brazilia elvetia 

viewscnt
Articole similare