Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pedri, Gavi, Musiala sau Bellingham?”. Cine l-a impresionat pe Basarab Panduru, în Qatar: ”Niciunul nu o să ajungă să dea golurile astea. Are ceva ce ei nu au” | EXCLUSIV

”Pedri, Gavi, Musiala sau Bellingham?”. Cine l-a impresionat pe Basarab Panduru, în Qatar: ”Niciunul nu o să ajungă să dea golurile astea. Are ceva ce ei nu au” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Campionatul Mondial din Qatar aduce în prim plan câţiva dintre cei mai talentaţi jucători din fotbalul internaţional, tinerii de azi care vor fi starurile de mâine. Dintre aceştia, ies în evidenţă, la mijlocul terenului, Pedri (20 de ani), Gavi (18 ani), Musiala (19 ani) şi Bellingham (19 ani).

Meciul dintre Spania şi Germania, încheiat la egalitate (1-1), i-a adus faţă în faţă pe trei dintre aceştia: Pedri şi Gavi - la spanioli, respectiv Jamal Musiala - la germani.

Jude Bellingham a putut fi văzut la lucru în echipa Angliei. A marcat chiar şi un gol, în victoria categorică cu Iran (6-2).

”Pedri, Gavi, Musiala sau Bellingham?”. Cine l-a impresionat pe Basarab Panduru: ”Niciunul nu o să ajungă să dea golurile astea. Are ceva ce ei nu au” | EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional român, Basarab Panduru, a făcut o comparaţie între cei patru jucători care deja impresionează la echipele lor de club, respectiv la naţionale.

Acesta a lăsat de înţeles că Musiala are, cel puţin în momentul de faţă, un plus faţă de ceilalţi jucători cu care a fost comparat, anume o calitate mai bună la finalizare, calitate ce iese în evidenţă şi de poziţia puţin mai avansată pe care o are în teren, anume cea de mijlocaş ofensiv, cel care stă în spatele atacantului central.

”(n.r. Gavi şi Musiala) Sunt puţin diferiţi. Musiala are ceva ce nu au nici Pedri, nici Gavi. Poate nu are fotbalul lor ăsta aşa, cu pase mici, dar are plecarea aia şi ruperile alea de ritm foarte periculoase.

Mi se pare un jucător foarte periculos. Poate nu anul ăsta, deşi arată bine şi anul ăsta, dar probabil că în următorii ani va fi un jucător foarte interesant.

Bellingham este un jucător puţin diferit. Parcă s-a mai mărit, e mai puternic, puţin mai greoi mi se pare. E un închizător acolo, dar de la care pleacă pasa calumea, apare la finalizare şi el, foarte interesant.

Pedri mai puţin, Gavi puţin mai mult în astea două meciuri. Sincer, (n.r. Pedri), parcă nici nu mai face ce făcea. Făcea nişte lucruri, nu neapărat să dea nişte goluri, dar când punea piciorul pe minge, parcă venea cu ceva, cu un dribling, cu o eleganţă, care îţi luau faţa. Parcă acum nu l-ai văzut.

Gavi este mai muncitor, mai altfel, se mişcă mai rapid. În momentul ăsta, tot Pedri aş crede că este mai dezvoltat ca jucător, dar îl aştept şi pe el să îl văd.

Pe faza de atac, niciunul nu e atât de bun ca el. Niciunul nu o să ajungă să marcheze într-un an 15 goluri cum o să dea el la Bayern. Nu ştiu dacă Pedri sau Gavi o să ajungă să dea golurile astea într-un campionat”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cm 2022musialabelinghampedrigavi 

viewscnt
Articole similare