Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o arenă din Bucureşti "s-a închis" pentru Dinamo! Patronul i-a interzis accesul pe stadion: "Ăştia nu au bani nici măcar de o ciorbă"

Încă o arenă din Bucureşti "s-a închis" pentru Dinamo! Patronul i-a interzis accesul pe stadion: "Ăştia nu au bani nici măcar de o ciorbă"

Dinamo București

Comentarii

Patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea, a fost categoric privind posibilitatea ca Dinamo Bucureşti să-şi joace partidele din Liga 2 pe arena din Colentina.

Stadionul Colentina, "închis" pentru Dinamo Bucureşti

Dinamo are în faţă cel mai greu sezon din ultimii ani. După retrogradare, lotul a fost decimat, iat conducătorii trebuie să rezolve şi problemele financiare, pentru a asigura liniştea clubului în Liga 2. 

Mai mult, Dinamo Bucureşti e nevoită să-şi caute şi un alt stadion, întrucât stadionul din "Ştefan cel Mare" va fi demolat. 

Pentru "câini" au apărut mai multe variante. Arena de la Arcul de Triumf şi cea din Cotroceni nu par a fost variante plauzibile, iar pe stadionul din Colentina nu sunt primiţi. 

Anunţul a fost făcut de patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea, care nici nu a vrut să audă despre această variantă. 

Mai mult, Ciulcea i-a ironizat pe dinamovişti, pentru a se face înţeles. 

”Domnilor, eu cred că vreţi să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăştia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visaţi verzi şi uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreţi să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noştri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilaşi. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măca cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce şi pe la Galaţi sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a declarat Ionel Ciuclea pentru ProSport

Afla mai multe despre: dinamo stadion colentinastadion colentina 

viewscnt
Articole similare