Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un record în Liga 1? Oferta istorică pe care a primit-o FCSB: ”Domnul Becali este singura persoană care poate decide dacă îl lasă să plece”

Încă un record în Liga 1? Oferta istorică pe care a primit-o FCSB: ”Domnul Becali este singura persoană care poate decide dacă îl lasă să plece”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este pe cale să reuşească o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, unde ar putea stabili un nou record.

Gigi Becali a arătat multă inspiraţie când a venit vorba despre jucătorii care au avut oferte. În prezent, FCSB se mândreşte cu primele 3 locuri în topul celor mai scumpi jucători din istoria Ligii 1.

Însă Gigi Becali este aproape să stabilească un nou record, după ce patronul FCSB a dezvăluit că a primit o nouă ofertă pentru unul dintre titulari.

Încă un transfer istoric în Liga 1? Ce ofertă a primit Gigi Becali

Patronul FCSB a fost primul care a cerut sume consistente pentru jucătorii săi. De-a lungul timpului, vicecampioana României a bătut astfel record după record la sumele încasate din vânzarea de jucători.

În prezent, în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Ligii 1, FCSB are primele 3 poziţii: Dennis Man (Parma, 11 milioane de euro), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 9,7 milioane de euro) şi Vlad Chiricheş (Tottenham, 9,5 milioane de euro).

Însă Gigi Becali este pe cale să stabilească un nou record în materie de transferuri: cel mai scump portar plecat vreodată din Liga 1.

În prezent, recordul este deţinut de transferul lui Bogdan Lobonţ de la Rapid la Ajax, în ianuarie 2000, când giuleştenii au primit 3 milioane de euro.

Gigi Becali a primit însă o ofertă consistentă pentru Ştefan Târnovanu şi sunt şanse foarte mari ca acesta să devină cel mai scump portar transferat din Liga 1.

Portarul în vârstă de 22 de ani este dorit de două cluburi din străinătate, unul din Franţa şi unul din Portugalia şi sunt şanse importante ca suma de transfer să fie de 5 milioane de euro.

Bogdan Apostu, impresarul lui Ştefan Târnovanu, a recunoscut pentru Orange Sport ofertele pe care le are pentru jucătorul său. Dar spune că mingea se află acum la Gigi Becali, cel care este cunoscut pentru faptul că vinde scump:

”Eu nu am ce să spun, el e jucătorul FCSB şi singura persoană care poate decide dacă pleacă sau nu e domnul Becali, dânsul trebuie să accepte ofertele.

Ştie toată lumea că dânsul (n.r. Gigi Becali) nu vinde ieftin, nu va pleca pe bani puţini dacă va pleca.

În fotbal, în general, contează momentul. Sunt atâtea exemple de jucători care au plecat pe milioane şi după s-au întors gratis sau invers.

(Care ar fi suma de transfer pentru Târnovanu?) Doar domnul Becali vă poate spune, dânsul decide, nu ştiu.

(Aţi avut oferte pentru jucător?) Pentru orice jucător tânăr există oferte şi interes mai degrabă, dar am spus-o şi o repet: FCSB nu vinde ieftin”, a spus Bogdan Apostul pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: tarnovanu 

viewscnt
Articole similare