Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer de zeci de milioane de euro în fotbalul european. Borussia Dortmund, acord cu unul dintre golgheterii din Liga Campionilor

Încă un transfer de zeci de milioane de euro în fotbalul european. Borussia Dortmund, acord cu unul dintre golgheterii din Liga Campionilor

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a ajuns la un acord cu unul dintre cei mai buni marcatori din ultimul sezon din Liga Campionilor.

Un nou transfer de zeci de milioane de euro în fotbalul european. Borussia Dortmund, acord cu unul dintre golgheterii din Liga Campionilor

Borussia Dortmund s-a înţeles cu Sebastien Haller, atacantul legitimat la Ajax. Acesta va ajunge la vicecampioana din Bundesliga pentru 35 de milioane de euro.

Pentru finalizarea trnzacţiei mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii, anume vizita medicală şi semnarea contractului.

În sezonul recent încheiat, Haller a fost unul dintre golgheterii Ligii Campionilor. Cu cele 11 goluri marcate s-a clasat în spatele lui Benzema (15) şi Lewandowski (13).

Vârful de atac a evoluat la Ajax în ultimul sezon şi jumătate. ”Lăncierii” l-au cumpărat de la West Ham, unde a fost legitimat un sezon şi jumătate.

Haller a mai avut o experienţă în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt (2017-2019). A marcat 24 de goluri şi a livrat 13 pase decisive, în 60 de meciuri jucate în campionatul din Germania.

Atacantul care azi, 22 iunie, împlineşte 28 de ani este şi internaţional ivorian, cu patru goluri în 12 meciuri pentru selecţionatei Coastei de Fildeş.

”Acord încheiat, finalizat. Borussia Dortmund urmează să-l semneze pe Sébastien Haller, o taxă de 35 de milioane de euro pentru Ajax şi condiţiile personale convenite. BVB sunt pregătiţi pentru teste medicale şi actele de semnare”, a anunţat celebrul jurnalist Fabrizio Romano, pe contul de Twitter.

Haller va fi al şaselea transfer făcut de Borussia Dortmund în această vară, după Sule, Schlotterbeck, Adeyemi, Braaf şi Ozcan.

Afla mai multe despre: borussia dortmundhaller 

viewscnt
Articole similare