Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Incertitudinea asta nu îţi dă frisoane?” Când se va termina ”telenovela” Chiricheş. MM Stoica a făcut anunţul | EXCLUSIV

”Incertitudinea asta nu îţi dă frisoane?” Când se va termina ”telenovela” Chiricheş. MM Stoica a făcut anunţul | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că Vlad Chiricheş va răspunde ofertei venita din partea FCSB-ului în decursul acestei săptămâni.

Înţelegerea dintre Vlad Chiricheş şi Cremonese va expira la sfârşitul lunii iunie, iar şansele ca fundaşul român să continue alături de gruparea din Cremona şi în Serie B sunt aproape nule. Deşi FCSB şi-a exprimat dorinţa de a-l repatria pe fostul fotbalist al lui Napoli, Chiricheş pare că ezită sa dea curs ofertei venite din partea vicecampioanei României.

”Incertitudinea asta nu îţi dă frisoane?” Când se va termina ”telenovela” Chiricheş. MM Stoica a făcut anunţul

(n.r. Când dă Chiricheş un răspuns?) ”Săptămâna asta. (n.r. Din nou accidentat) O leziune fibrilară, da. (n.r. Incertitudinea asta nu îţi dă frisoane? Îl am, mă bazeze pe el şi după ma pot trezi a doua zi că nu îl mai am). Bineînţeles, el poate fi foarte important. Chiricheş este un jucător care a învăţat mult.

(n.r. Deci chiar şi un Chiricheş accidentat vă poate ajuta) Bineînţeles că îţi doreşti din toată inima să fie bine, dar deocamdată nu se mai discută, a spus Gigi clar. Ştiu că săptămâna asta se va da un răspuns”, a spus Mihai Stoica, invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport.

Vlad Chiricheş a bifat 17 meciuri în acest sezon pentru Cremonese. Românul a mai jucat pentru FCSB în sezonul 2012-2013, stagiune în care a alături de roş-albaştrii până în optimile Europa League.

 

 
 

Afla mai multe despre: vlad chiricheşmihai stoicacompagno 

viewscnt
Articole similare