Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Închisoare pentru unul dintre cei mai cunoscuţi conducători din Liga 1. Dragomir: ”Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi”. EXCLUSIV

Închisoare pentru unul dintre cei mai cunoscuţi conducători din Liga 1. Dragomir: ”Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi”. EXCLUSIV

Diverse

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din fotbalul românesc a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, printr-o decizie dată de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Gheorghe Ştefan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi patroni care au trecut prin fotbalul românesc, a fost condamnat la 4 ani şi 6 ani de închisoare, în dosarul Giga TV.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, susţine că omul de afaceri s-a schimbat radical în ultima perioadă şi îi era frică să comenteze orice subiect pe care era consultat.

Fost patron din Liga 1, condamnat la închisoare. Dragomir: ”Nu merita să ajungă acolo”

Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă în dosarul Gica TV, post unde era patron.

Fostul primar în Piatra Neamţ şi fost conducător la Ceahlăul, Gheorghe Ştefan ar fi făcut presiuni la CNA pentru ca membrii acestui for să prelungească licenţa postului Giga TV.

Decizia a fost dată de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, care au mărit astfel pedeapsa dictată de Tribunalul Bucureşti.

Dumitru Dragomir susţine că Gheorghe Ştefan n-ar fi meritat să fie condamnat în acest dosar şi spune că aceste probleme cu legea l-au schimbat radical pe cel cunoscut ca ”Pinalti”.

”Îmi pare rau, nu merita să ajungă acolo. Chiar dacă era mai vocal în timpul meciurilor, în ultima perioada n-a mai comentat nimic, pe niciun subiect. Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Fost patron şi conducător la Ceahlăul, Gheorghe Ştefan a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din România, de după Revoluţie.

El a fost condamnat şi în dosarul Microsoft, în 2016, după ce a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Întrebat despre condamnarea primită acum, Gheorghe Ştefan a declarat că este resemnat cu situaţia:

”Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiţia, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar”, a spus Gheorghe Ştefan imediat după ce a primit sentinţa.

Afla mai multe despre: drumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare