Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incident pe stradă între Gigi Becali şi o femeie: "Am auzit de dumneata, dar chiar aşa?!". Gestul ascuns făcut de finanţatorul FCSB

Incident pe stradă între Gigi Becali şi o femeie: "Am auzit de dumneata, dar chiar aşa?!". Gestul ascuns făcut de finanţatorul FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a făcut un gest inedit în urmă cu câteva luni, când a avut un alt eveniment în trafic.

Încă un gest marca Gigi Becali, în plină stradă

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a fost surprins într-o intersecţie, cu o femeie la geamul maşinii sale. Finanţatorul FCSB a transmis că n-a fost vorba despre un accident, deşi femeia care conducea vehiculul din spate a crezut că a produs un contact. 

Pus în faţa evenimentului, Gigi Becali a oferit un exemplu din urmă cu câteva luni, când un alt eveniment petrecut în trafic a fost grav. 

Afaceristul a transmis că a înţeles contextul, s-a declarat vinovat, deşi situaţia n-a stat aşa, iar în plus a plătit din propriul buzunar daunele. Mai mult, el a produs mirarea femeii care a comis accidentul. 

”Hai, să-ţi spun încă ceva. Treceam cu maşina. Vine o femeie din intersecţie şi intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: 'Vai, ce am făcut, ce am dres!'. Tremura. Era la nişte Servicii, era ofiţer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: 'Bine, uite cum facem. Nu mai ştie nimeni'. Am chemat de la mine de la Palat şoferi, am luat maşina ei, am dus-o la reparat la un garaj.

I-am plătit eu reparaţia şi pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliţia, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere şefa ei. Şi a raportat. 

I-am dat şi sofer să o ducă acasă. Am şi plătit! Maşina ei era în praf, avea o maşină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Maşina mea o plăteşte ăsta... m-am dat că sunt eu vinovat!

Femeia zicea: 'Am auzit de dumneata, dar chiar aşa?!'. Chiar aşa! Dacă pot să te ajut pe tine... eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta. Eu mă aplec la ăia slabi şi le pup picioarele, iar la ăia tari le rup capul”, a povestit finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali accident traficgigi becali masina 

viewscnt
Articole similare