Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente la România - Ucraina! Jandarmeria a intervenit în timpul partidei. Ce s-a întâmplat

Incidente la România - Ucraina! Jandarmeria a intervenit în timpul partidei. Ce s-a întâmplatgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Jandarmeria a intervenit în repriza secundă a partidei dintre România U21 şi reprezentativa similară a Ucrainei.

În startul reprizei secunde, suporterii tricolorilor au dat startul unui show pirotehnic, iar jandarmeria şi-a făcut prezenţa în sectorul ocupat de grupurile naţionaliste. Fanii României au scandat împotriva FRF şi au încurajat echipa pe pe toată durata partidei, la fel ca în meciul cu Spania. Aproximativ 8000 de spectatori au asistat la partida dintre România şi Ucraina din Ghencea.

Naţionala României vine după înfrângerea dureroasă suferită în primul meci, contra Spaniei, scor 0-3, şi are o singură variantă la îndemână pentru a spera la fazele eliminatorii: victoria contra Ucrainei

De partea cealaltă, Ucraina a debutat cu o victorie, scor 2-0 în faţa Croaţiei, însă are altfel de probleme: selecţionerul Ruslan Rotan i-a folosit pe Anatoly Trubin şi Georgiy Sudakov - jucători care au evoluat şi pentru naţionala de seniori a Ucrainei, cu mai puţin de 48 de ore înainte.

Regulamentul UEFA nu interzice folosirea jucătorilor atât la seniori, cât şi la tineret sau juniori, cu condiţia ca între meciuri să treacă 48 de ore. În consecinţă, există şanse ca Ucraina să piardă partida cu Croaţia la ”masa verde”, scor 0-3.

Indiferent de decizia ulterioară pe care o va lua UEFA, România are nevoie de o victorie împotriva Ucrainei pentru a rămâne cu şanse de calificare în ”sferturi”.

”Venim după o partidă nu prea reuşită. A fost un duş rece primul joc oficial. Nu ne-am ridicat la nivelul dorinţelor pe care le aveam, dar trebuie să recunoaştem că am întâlnit un adversar foarte puternic, Spania.

Şi noi am avut nişte probleme de efectiv pentru partida respectivă. Pentru meciul cu Ucraina îl vom avea şi pe Screciu. Ar fi fost un jucător important pentru noi, ar fi dat mai mult echilibru la mijlocul terenului. Ne-am fi dorit să îl avem şi pe Drăguşin, ne-am fi dorit să îl avem şi pe Mihăilă. În cazul lui Drăguşin, clubul nu a fost de acord să îl lase să joace la echipa de tineret, iar accidentarea lui Mihăilă a ridicat probleme.

Am făcut unele greşeli cu Spania. Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult calm, mai mult tupeu, mai multă agresivitate, mai multă iniţiativă, pentru a reuşi să lăsăm o imagine bună şi să obţinem un rezultat pozitiv. Dacă la primul meci a fost o presiune, pentru că această echipă nu a disputat meciuri oficiale o perioadă lungă de timp, jocuri oficiale care pot să te călească, la al doilea joc sper să scăpăm de această presiune.

Eu sper că în aceste puţine zile pe care le-am avut la dispoziţie, am reuşit să le ridic moralul jucătorilor, pentru că erau foarte afectaţi de înfrângerea suferită. E ideal ca într-o competiţie să pleci cu un rezultat pozitiv, indiferent de adversar. Pentru cel de-al doilea joc, este o presiune de a fi sau a nu fi”, a declarat Emil Săndoi, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Ucraina.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare