Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înverziţi biletul cu ”Pariază pe telefon”! Cele mai bune cote selectate de Pandi

Înverziţi biletul cu ”Pariază pe telefon”! Cele mai bune cote selectate de Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vine cu noi soluţii, pentru ca voi să obţineţi biletul verde la Superbet. Pandi a ajuns din nou la o cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”.

O nouă săptămână, noi şanse de a înverzi biletul la Superbet. ”Pariază pe telefon” v-a pregătit şi de data aceasta cele mai bune cote pe cele 3 bilete gândite de Panduru:  ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

”Soliştii”

Aşa cum v-am obişnuit, aveţi 6 meciuri pe ”Solişti”. Cotele alese nu sunt mari, dar sunt realiste. Cea mai mare cotă selectată de Pandi este 1.50, pe victoria lui Ajax la Heracles, echipă aflată aproape de zona retrogradării în Olanda.

Şi Real are cotă bună pentru un succes pe terenul lui Las Palmas. Un singur punct îi desparte pe galactici de liderul Girona, aşa că paşii greşiţi nu ar fi indicaţi pentru Real. Tot pe ”Solişti”, Pandi a mizat şi pe victoria lui Porto, aflată la 5 puncte în spatele liderului Sporting.

Ultimele 3 cote de pe bilet sunt relativ mici, dar nu este de mirare. Juventus, aflată momentan pe primul loc în Serie A, are 36 de puncte în faţa adversarei din această etapă, Empoli. Echipa lui Răzvan Marin este penultima, după 21 de runde.

Nici Barcelona nu ar trebui să aibă probleme pe teren propriu cu Villarreal. O singură dată a câştigat Submarinul Galben în faţa Barcei în ultimii 16 ani. S-a întâmplat în 2022. Şi Borussia Dortmund este mare favorită în meciul cu Bochum.

”Peste 2.5 goluri”

Biletul cu multe goluri marcate are tot 6 meciuri, cu cote cuprinse între 1.25 şi 1.70. Cea mai mică este pe meciul dintre PSV şi Almere City. Liderul din Olanda are un atac letal în acest sezon: 60 de goluri marcate în 18 etape. Şi în defensivă stă excelent: a primit doar 8 goluri.

La polul opus se află cota de 1.70, pe cel puţin 3 goluri marcate în Charleroi - Club Brugge. Trupa lui Deila Ronny are al treilea cel mai bun atac din Belgia, cu 41 de goluri marcate în 21 de etape. Charleroi a înscris mult mai puţine, 22, dar a încasat 34 de goluri.

Aveţi cotă bună pe cel puţin 3 goluri marcate şi în duelul dintre Stuttgart şi Leipzig, locurile 3 şi 4 din Bundesliga. Pandi mizează pe goluri multe şi în meciul dintre liderul PSG şi Brest, echipa de pe locul 3 în Ligue 1.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Augsburg - Bayern Munchen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Stuttgart - Leipzig - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • PSV Eindhoven - Almere City - Peste 2,5 goluri – cotă 1.25
  • Charleroi - Club Brugge - Peste 2,5 goluri – cotă 1.70
  • Hamburger - Karlsruher - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • PSG - Brest - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57

”Nebunie Mondială”

Peste 900 este cota pe ”Nebunie Mondială” în această săptămână. Pandi a ales 10 meciuri, iar cea mai mare cotă este 2.25. O bifaţi, dacă marchează ambele echipe şi se dau cel puţin 3 goluri în meciul dintre Charleroi şi Club Brugge.

Pandi mizează pe GG şi peste 2.5 goluri şi în duelul PSG - Brest. Şi acest pariu are cotă bună la Superbet, 2,15. Pe „Nebunie Mondială” regăsiţi şi 3 meciuri cu cotă 2.00. Ca să vă iasă cotele, trebuie să aveţi GG şi peste 2.5 goluri în partidele Marseille - Monaco şi Go Ahead Eagles - NEC Nijmegen, iar în Atletico - Valencia trebuie să marcheze ambele echipe.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Stuttgart - Leipzig - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Leverkusen - Monchengladbach - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Charleroi - Club Brugge - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Marseille - Monaco - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Go Ahead Eagles - NEC Nijmegen - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Lazio - Napoli - PsF 1 - cotă 1.95
  • PAOK - Panathinaikos - GG - cotă 1.85
  • PSG - Brest - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Fiorentina - Inter - GG - cotă 1.85
  • Atletico Madrid - Valencia - GG - cotă 2.00

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

 

 

 

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare