Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, încrezător după remiza cu Universitatea Craiova: ”Cred că vom arăta foarte bine în continuare”

Ioan Ovidiu Sabău, încrezător după remiza cu Universitatea Craiova: ”Cred că vom arăta foarte bine în continuare”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 10-a din Superligă.

Oltenii au deschis scorul în minutul 31, prin Nicuşor Bancu, însă gazdele au egalat cu doar câteva minute înainte de final, prin Dan Nistor.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a urcat pe locul 11, cu 11 puncte, în timp ce Universitatea Craiova se menţine pe poziţia a 3-a, cu 18 puncte.

Ioan Ovidiu Sabău, după remiza cu Craiova: ”Sunt mulţumit de a doua repriză”

Antrenorul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat mulţumit doar de aspectul reprizei secunde şi de rezultatul final, însă recunoaşte că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

O primă repriză în care am jucat destul de modest. Nu am avut ritm, destul de timizi. Am jucat lent, nu am jucat din două atingeri. Am ajuns cu puţini jucători în preajma careului. Am pierdut mingi, i-am pus pe contraatac.

O primă primă repriză clar controlată de Craiova, a doua controlată de noi. Am dominat. Am avut curaj să jucăm. Puteam să pierdem şi jocul.

Sunt mulţumit de jucători în repriza a doua. Cu teamă l-am introdus pe Dan Nistor. Voiam să joace doar 30 de minute. La fel şi cu Alex Chipciu. Ei sunt doi jucători importanţi, doi lideri. Sunt jucători care pot face diferenţa. L-am văzut suferind mult pe Ovidiu Bic.

Nu ai cum să nu-i consideri importanţi. Eu cred că vom arăta foarte bine. A venit acest Ilie, care arată bine şi fizic”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj - universitatea craiovarezumat video 

viewscnt
Articole similare