Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Intrarea lui Nistor s-a văzut”. Dar victoria Craiovei a stat în piciorul lui Koljic. ”Cea mai mare ocazie” | EXCLUSIV

”Intrarea lui Nistor s-a văzut”. Dar victoria Craiovei a stat în piciorul lui Koljic. ”Cea mai mare ocazie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Meciul dintre U Cluj şi Universitatea Craiova a fost unul în care doi jucători importanţi din campionat, Nicuşor Bancu şi Dan Nistor, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. La finalul duelului de pe Cluj Arena s-au tras concluziile în studioul Orange Sport.

U Cluj şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 10 din Superliga României.

Golul oaspeţilor olteni a fost marcat de Nicuşor Bancu (32), în timp ce pentru clujeni a punctat Dan Nistor (90+1).

În prima repriză, U Cluj nu a părut deloc o echipă care evoluează pe teren propriu. Jocul a fost controlat de craioveni care au avut ocaziile şi au şi deschis scorul, în minutul 31, prin Nicuşor Bancu.

În minutul 42, Jovan Markovic a ratat ocazia de a face 2-0 după ce, scăpat singur cu poartarul Gorcea, a încercat o scăriţă şi portarul clujenilor a blocat.

Pe final de meci, Koljic a ratat în minutul 89, iar în minutul 90+1 Nistor a egalat pentru gazde cu un şut la colţul lung.

După trei minute, Andrei Ivan a fost eliminat, dar nu s-a mai întâmplat nimic până la final şi s-a terminat la egalitate 1-1

Concluziile experţilot Orange Sport, după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

La capătul ultimului fluier, meciul a fost analizat în studioul Orange Sport, unde Basarab Panduru a comentat evoluţia din teren a celor două echipe.

”Meciul a început cam aşa că nu ştiai ce se întâmplă în primele 30 de minute. Apoi vine de nicăieri golul frumos al lui Bancu. Gorcea putea să facă mai mult. Mingea trece prin el.

În repriza a doua e ocazia mare a lui Ianis. Dar cea mai mare ocazie e a lui Koljic. Putea să facă 2-0. E o centrare excelentă a lui Danciu, iar tu dai pe lângă ea. După care, Nistor marcheaza şi să aducă un punct Cluj.

Pe finalul meciului a fost jocul lui Sabău din mandatul anterior. Iar Chipciu şi Nistor ştiu fotbal. La Craiova, Danciu parcă mai binişor decât în meciurile trecute”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Expertul în vârstă de 53 de ani a fost completat de Andrei Vochin, care consideră că remiza este una echitabilă.

”După repriza a doua, Craiova nu ar fi meritat victoria. Mi s-a părut că U Cluj a stat departe de jucători în prima repriză. Intrarea lui Nistor s-a văzut. 

Cred că după raportul ocaziilor Clujul ar fi meritat să câştige repriza a doua, dar fotbalul nu e matematică, iar Koljic putea să închidă meciul. Mi se pare un rezultat echitabil. Prima repriză a fost a Craiovei, iar a doua a Clujului”, a adăugat şi Vochin.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiova u clujdan nistorelvir koljic 

viewscnt
Articole similare