Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Reghecampf! Informaţia sosită în ziua meciului Universităţii Craiova: "Există o competiţie pentru semnătura lui"

Răsturnare de situaţie pentru Reghecampf! Informaţia sosită în ziua meciului Universităţii Craiova: "Există o competiţie pentru semnătura lui"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită în căutarea echipei care e pregătită să-i ofere în jur de un milion de euro, pentru a semna. Însă, antrenorul este prins între două echipe în acest moment, iar informaţia a venit în ziua meciului Universităţii Craiova cu U Cluj.

Ce se întâmplă cu Laurenţiu Reghecampf, la câteva zile după ce a denunţat contractul cu Universitatea Craiova

Corneliu Papură a înregistrat doar o remiză la primul meci de la revenirea la Universitatea Craiova, 1-1, cu U Cluj, în Superliga. Interimarul a avut doar câteva zile pentru a pregăti echipa, după ce Laurenţiu Reghecampf a decolat spre Arabia Saudită, unde a fost ademenit cu un salariu uriaş în zona Golfului.  

Deşi au apărut informaţii că Al Tai este destinaţia antrenorului principal, pe fir în continuare este şi al Al-Riyadh SC, penultima din clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. 

Al-Tai FC este pe locul 12, o clasare sub aşteptările conducerii, iar antrenorul croat Kresimir Rezic nu mai este dorit. Însă, actualul tehnician nu-şi doreşte să plece, situaţie care i-a luat pe surprindere pe toţi, inclusiv pe Laurenţiu Reghecampf, care plecase spre Al-Tai cu gândul că va semna. 

Totuşi, tehnicianul român ar putea rămâne în Arabia Saudită, dar la Al-Riyadh. 

”O sursă a declarat pentru Shooot: ’Există o competiţie între Al-Tai şi Riyadh pentru semnătura antrenorului român Laurenţiu Reghecampf”, a anunţat publicaţia din zona Golfului

De asemenea, sursele Orange Sport confirmă informaţia că Laurenţiu Reghecampf este în cărţi pentru a prelua banca lui Al-Riyadh, iar în acest moment fostul principal al Universităţii Craiova ar fi mai aproape de echipa din capitala Arabiei Saudite, decât de Al -Tai. 

Universitatea Craiova anunţa că Laurenţiu Reghecampf a denunţat unilateral contractul

Universitatea Craiova a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că, la 18 septembrie, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă, anunţă clubul craiovean.

Până la finalizarea procedurii, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni lui Corneliu Papură, având funcţia de director tehnic.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampflaurentiu reghecampf universitatea craiovalaurentiu reghecampf al tailaurentiu reghecampf al riyadh 

viewscnt
Articole similare