Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Probabil mai sunt şi alte dedesubturi". Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova nu l-a surprins

"Probabil mai sunt şi alte dedesubturi". Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova nu l-a surprins
Comentarii

Helmut Duckadam n-a părut surprins de plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova, însă nu crede că doar salariul mare din Golf a forţat despărţirea.

Helmut Duckadam, despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Numit la Universitatea Craiova pe 26 iulie, Laurenţiu Reghecampf a lăsat echipa după doar şapte meciuri. Antrenorul revine în Arabia Saudită, unde le-a mai antrenat pe Al-Hilal şi Al-Ahli. 

Ademenit cu un salariu pentru el şi staff de peste 1 milion de euro, Laurenţiu Reghecampf a plecat spre noul club şi l-a pus pe Mihai Rotaru în situaţia de a căuta un nou antrenor la Universitatea Craiova

Helmut Duckadam a comentat plecarea şi a recunoscut că are câteva semne de întrebare. 

"În primă fază te surprinde. M-am gândit că a venit cu un proiect aici la Craiova şi că îşi doreşte să caştige campionatul. Dar, dacă a venit această ofertă foarte bună pentru el şi probabil mai sunt şi alte dedesubturi pe care nu le ştim noi... Probabil că nici lotul nu-i conferă siguranţa că poate să caştige campionatul.

Nu ştiu dacă e neapărat tipic românesc. Dar cred că şi în alte părţi s-au întâmplat asemenea lucruri. Oferta e bună. S-au mai văzut la noi antrenori care au stat un an, o jumătate de an şi au plecat la prima ofertă bună. Din păcate, suntem în era în care dorim să facem repede şi foarte mulţi bani şi atunci profităm de asemenea ocazii. 

Mi-e greu să cred că Neagoe s-ar întoarce după ce a fost dat afară. Dar în România nimic nu este imposibil. Se poate şi acest lucru", a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfmihai rotaruantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare