Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu poate pleca din Serie A! O echipă dintr-un alt campionat din top 5 este dispusă ”să îi facă toate poftele”

Ionuţ Radu poate pleca din Serie A! O echipă dintr-un alt campionat din top 5 este dispusă ”să îi facă toate poftele”

Stranieri

Comentarii

Coşmarul lui Ionuţ Radu la Inter este aproape de final, acesta fiind în căutarea unui nou angajament în această vară. După ce a ”ajutat-o” pe rivala AC Milan, portarul român nu are de ales decât să plece de pe San Siro, iar o variantă surpriză s-a ivit.

La fel ca George Puşcaş, Alex Cicâldău, Florinel Coman sau Dennis Man, Ionuţ Radu a făcut parte din generaţia care a făcut senzaţie la Campionatul European U21.

Sub comanda lui Mirel Rădoi, ”tricolorii” mici aveau să prindă semifinalele, unde erau înfrânţi 4-2 de Germania, selecţionată mult mai bine cotată.

Parcursul României rămâne unul de invidiat însă, întrucât ”tricolorii” au reuşit să iasă dintr-o grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia.

Jucătorii enumeraţi mai sus erau anunţaţi drept noile staruri ale fotbalului românesc, dar niciunul dintre aceştia nu a reuşit până acum să replice forma de la naţionala mică la cea mare.

Lui George Puşcaş deja i se cere retragerea, Ionuţ Radu nici nu a debutat în selecţionata condusă acum de Edi Iordănescu, în timp ce Florinel Coman nu a mai prins naţionala de ani buni.

Dacă ceilalţi foşti coechipieri au tot jucat, dar nu au mai impresionat, Ionuţ Radu nici nu a primit şansa să se remarce.

Portarul român a fost rezerva ”eternă” a lui Handanovic la Inter, iar, la una dintre puţinele şanse primite, s-a făcut de râs.

Ionuţ Radu poate pleca din Serie A

Ionuţ Radu a gafat impardonabil împotriva Bolognei şi a contribuit la o înfrângere surprinzătoare a Interului, care i-a dat şansa lui AC Milan să cucerească titlul.

După acest eşec şi odată cu venirea lui Andre Onana la Milano, Radu este în căutarea unei noi echipe şi ar putea continua în Serie A.

Însă, impresarul Oscar Damiani a prezentat o variantă mai surprinzătoare pentru român: acesta ar fi dorit de o echipă din Franţa dispusă ”să îi facă toate poftele”.

Însă, Damiani punctează că prima opţiune a goalkeeper-ului român rămâne Serie A.

Lucrăm pentru sezonul viitor, avem o şansă. În Franţa există o echipă pe care nu o pot dezvălui care e gata să-i facă toate poftele.

Dar el vrea să rămână în Italia, vrea să joace titular şi să aibă ocazia să arate ce poate”, a spus impresarul Oscar Damiani pentru Radio Sportiva.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare