Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, implicat într-un scandal uriaş în preliminariile Ligii Campionilor. Olympique Marseille s-a plâns la UEFA de arbitrajul românului: ”Răul a fost făcut”

Istvan Kovacs, implicat într-un scandal uriaş în preliminariile Ligii Campionilor. Olympique Marseille s-a plâns la UEFA de arbitrajul românului: ”Răul a fost făcut”
Comentarii

Olympique Marseille s-a plâns la UEFA de arbitrajul lui Istvan Kovacs şi de prestaţia brigăzii de la returul cu Panathinaikos.

Istvan Kovacs, implicat într-un scandal uriaş în preliminariile Ligii Campionilor. Olympique Marseille s-a plâns la UEFA de arbitrajul românului

Olympique Marseille a trimis o scrisoare la UEFA în care subliniază faptul că nu înţelege anumite decizii de arbitraj de la dubla manşă cu Panathinaikos, din Liga Campionilor, informează RMC Sport.

La unul dintre meciuri a arbitrat o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. Dubla a contat pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul tur, arbitrat de Istvan Kovacs, a fost câştigat acasă cu 1-0 de Panathinaikos. De la Marseille a fost eliminat Kondogbia, componentul echipei franceze, în minutul 65.

Partida retur, arbitrată de englezul Michael Oliver, a fost câştigată tot de Panathinaikos, la lovituri de departajare, scor 5-3.

Prelungirile şi loviturile de departajare au venit după ce, în minutul 90+9, când Marseile conducea cu 2-0, grecii au primit penalty şi au înscris.

Panathinaikos s-a calificat în faza următoare a competiţiei, respectiv play-off-ul Ligii Campionilor.

Cartonaşul galben arătat lui Kondogbia în primul minut (ceea ce este statistic rar) şi deciziile unilaterale luate de Kovacs la Atena, precum şi interpretările VAR la meciul retur de pe Velodrome nu au fost deloc digerate de către conducătorii clubului Marseille, scrie RMC Sport.

“Pablo Longoria nu este genul de persoană care să stârnească controverse în faţa camerelor de luat vederi, dar Olympique de Marseille recurge la această scrisoare pentru a câştiga respect şi a-şi face auzite argumentele.

Răul a fost făcut, iar OM îşi asumă şi ea responsabilitatea pentru o primă manşă în care nu a fost la înălţime din punct de vedere sportiv, dar are multe nemulţumiri legate de arbitraj în urma acestei eliminări dureroase”, a adăugat RMC Sport.

Afla mai multe despre: istvan kovacsliga campionilorolympique marseille 

viewscnt
Articole similare