Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Italia a reuşit să câştige trofee astfel”. Debutul Spaniei la Cupa Mondială l-a surprins peste măsură pe Mihai Stoica: ”Mulţi îl vedeau următorul Balon de Aur” | EXCLUSIV

”Italia a reuşit să câştige trofee astfel”. Debutul Spaniei la Cupa Mondială l-a surprins peste măsură pe Mihai Stoica: ”Mulţi îl vedeau următorul Balon de Aur” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Spania a debutat cum nu se poate mai bine la Campionatul Mondial din Qatar. Reprezentativa condusă de Luis Enrique a reuşit scorul turneului în partida cu Costa Rica, iar prestaţia ”Furiei Roja” l-a impresionat pe Mihai Stoica (57 de ani).

Spania a reuşit victoria la cea mai mare diferenţă de scor din istoria participărilor la Campionatul Mondial. 

”Furia Roja” s-a impus categoric în faţa celor din Costa Rica, scor 7-0, selecţionata nord-americană bifând şi o premieră negativă la această ediţie. A devenit prima naţională fără niciun şut la poarta adversă într-un meci.

”Italia a reuşit să câştige trofee astfel”. Debutul Spaniei la Cupa Mondială l-a surprins peste măsură pe Mihai Stoica: ”Mulţi îl vedeau ca pe următorul Balon de Aur” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a comentat prestaţia ibericilor. Aflat în studioul Orange Sport, acesta a fost surprins de aşezarea tactică cu care a inovat Luis Enrique, tehnician despre care Basarab Panduru a avut păreri contradictorii.

Oficialul FCSB-ului a subliniat că Spania nu mai are fotbaliştii excepţionali din generaţia 2010, când aceasta a ieşit campioană mondială. În schimb,Luis Enrique se bazează pe dorinţa de revanşă a mai multor rezerve şi pe talentul imens al jucătorilor tineri.

”Spania, mult diferită (n.r. faţă de Germania). Luis Enrique şi-a putut permite, şi în faţa unui adversar slab, să joace cu o improvizaţie, pentru că Rodri... el are doi de Busquets, Busquets şi Rodri, un Busquets mai bătrân.

Chiar mă miram (n.r. când au anunţat echipa de start) că Busquets va juca fundaş central, dar n-a jucat, a jucat Rodri. Asensio, care nu joacă la Real Madrid titular, a primit un loc de titular şi tricoul cu numărul 10, mizează pe el, pentru că Luis Enrique nu mai are vedete.

Are copiii ăştia care pot creşte enorm, dar sunt copii deocamdată. Sunt departe de... (n.r. Spania 2010). Atunci era o selecţionată din Barcelona şi Real Madrid, nişte jucători imenşi. El putea să aibă şi acum jucători imenşi, ca Sergio Ramos, dar n-a vrut.

Mizează pe dorinţa de revanşă a unui fotbalist şi îl dau din nou exemplu pe Asensio, pe care mulţi îl vedeau ca pe următorul Balon de Aur. Asta spuneau cei de la Real Madrid. Dar n-a prins echipa acolo.

La fel şi Laporte, care a făcut meciuri slabe la City, adică în meciul cu Real din Champions League, cu cursa aia a lui Vinicius, care practic a calificat Realul în finală.

La golul şapte (n.r. cel al lui Morata), s-au bucurat de parcă ar fi deschis scorul în minutele de prelungire, ceea ce denotă că există un spirit de echipă. Iar asta este extrem de important. Italia a reuşit să câştige trofee cu atu-ul ăsta principal”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cm 2022spania 

viewscnt
Articole similare