Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Mihăescu, nemulţumit de cum l-au tratat cei de la Dinamo: “Am fost bun doar în momente grele”

Iulian Mihăescu, nemulţumit de cum l-au tratat cei de la Dinamo: “Am fost bun doar în momente grele”

Dinamo București

Comentarii

Joi, Dinamo şi-a prezentat oficial noul antrenor, pe Ovidiu Burcă (42 de ani), tehnician care a promovat-o pe CSM Slatina în Liga 2 în ultima stagiune. Acesta a îmbrăcat tricoul alb-roşu pentru trei sezoane în cariera de jucător şi revine în Ştefan cel Mare după 17 ani.

Iulian Mihăescu, nemulţumit de cum l-au tratat cei de la Dinamo: “Am fost bun doar în momente grele”

Liga 2 urmează să debuteze în puţin peste două săptămâni, în primul week-end din august, iar haosul de la Dinamo a început să se aşeze uşor, uşor.

Vlad Iacob a fost instalat în funcţia de administrator special, iar, următoarea zi, Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca noul antrenor.

Schimbări importante înainte de noul sezon. Iulian Mihăescu (59 de ani) s-a declarat revoltat de modul în care a fost tratat la Dinamo, deşi a ajutat echipa în momente grele.

"E bine că măcar voi mă mai sunaţi, că în rest nu mă mai caută nimeni. Este incredibil. Eu am fost cu Augustin şi am condus antrenamentul la Săftica de la ora 10, jucătorii m-au întrebat vrute şi nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate ştiţi ce a spus Burcă prin conferinţă şi ce planuri are, dar eu nu ştiu absolut nimic.

Nu ştiu dacă vor să mă mai ţină şi pe mine în staff, nu vor să mă mai ţină, mă mai duc la Plopeni cu echipa, nu ştiu absolut nimic. Cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic.

Burcă nu şi-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători. Au fost la Săftica doar eu cu Augustin.

Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România. Domnii Zăvăleanu şi Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica", a spus Mihăescu, pentru ProSport.

Pe ce stadion din Bucureşti şi-ar dori Dinamo să evolueze în noul sezon: ”E o variantă, încercăm să rezolvăm cât mai repede”

 

Afla mai multe despre: dinamoiulian mihalescu 

viewscnt
Articole similare