Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jalnicii ăştia sunt puşi acolo exact ca nişte paznici de la grădina de zarzavat”. Situaţia de la FCSB stârneşte reacţii acide

”Jalnicii ăştia sunt puşi acolo exact ca nişte paznici de la grădina de zarzavat”. Situaţia de la FCSB stârneşte reacţii acide

Fotbal

Comentarii

Fostul mare arbitru român Adrian Porumboiu (72 de ani) a făcut o descriere ”plastică”, în stilul caracteristic, a situaţie de la FCSB, echipă rămasă fără antrenor cu licenţă PRO.

  • Leo Strizu şi-a anunţat demisia joi seară, imediat după partida pe care FCSB a câştigat-o contra celor de la Petrolul, scor 4-1, într-o partidă din etapa a 28-a din Superligă.

Adrian Porumboiu, despre Leo Strizu: ”Aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit

Tehnicianul a renunţat la banca tehnică a vicecampioanei deoarece nu se simţea apreciat, iar atribuţiile sale fuseseră drastic reduse, aproape de minumum. Practic, a refuzat să mai ocupe funcţia de ”principal” la FCSB, fără a avea cu adevărat un cuvânt de spus.

Adrian Porumboiu este de părere că antrenorii precum Leo Strizu îşi merită soarta în momentul în care acceptă postul de la FCSB, fiind conştienţi de ceea ce îi aşteaptă.

Cu toate acestea, Porumboiu consideră că Strizu a luat decizia cea mai bună în momentul în care a renunţat la funcţie, deoarece se vedea că nu se află în apele sale pe bancă.

Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situaţie jenantă. A fost şi el ceva fotbalist, nu poţi să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieşit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, şi eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Ţiţi Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăştia care sunt puşi acolo exact ca nişte paznici de la grădina de zarzavat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. - Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă şi operaţii pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, conform as.ro.

Afla mai multe despre: porumboiustrizufcsb 

viewscnt
Articole similare