Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joonas Tamm a făcut lumină în cazul despărţirii de FCSB: ”Gigi Becali are alte planuri! Am fost cel mai bun în play-off”

Joonas Tamm a făcut lumină în cazul despărţirii de FCSB: ”Gigi Becali are alte planuri! Am fost cel mai bun în play-off”

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul estonian Joonas Tamm a oferit un amplu interviu în presa din ţara sa, unde a povestit mai despre experienţa sa de la FCSB, dar şi despre planurile sale de viitor.

Joonas Tamm va deveni jucător liber de contract la 30 iunie, deoarece nu a ajuns la o înţelegere cu patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pentru o prelungire a contractului.

  • Se vorbeşte că fundaşul central şi-ar fi dorit un contract pe încă doi ani, cu o mărire uşoară de salariu, în timp ce Gigi Becali i-ar fi oferit un sigur sezon în plus, pe acelaşi salariu. 

Joonas Tamm, despre Gigi Becali: ”Are alte planuri!”

Joonas Tamm le-a povestit estonienilor că a fost cel mai bun jucător din play-off-ul Superligii, fiind apreciat de antrenorii şi conducătorii de la FCSB, cu o singură excepţie: Gigi Becali, cel care are alte planuri.

După împărţirea clasamentului, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta - am fost primul la majoritatea categoriilor.

După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. - Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie.

Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este”,  a povestit Joonas Tamm pentru soccernet.ee.

Joonas Tamm: ”Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei

De asemenea, Joonas Tamm aşteaptă noi propuneri pe adresa sa, însă nu are de gând să se grăbească. Durata contractului şi salariul rămân detalii la care ţine foarte mult.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine”, a adăugat Joonas Tamm.

Afla mai multe despre: joonas tammgigi becali 

viewscnt
Articole similare