Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Academicii Clinceni au ajuns la capătul puterilor: ”E foarte frustrant să iei mereu trei, patru goluri”

Jucătorii Academicii Clinceni au ajuns la capătul puterilor: ”E foarte frustrant să iei mereu trei, patru goluri”

Fotbal intern

Comentarii

Academica Clinceni a suferit o nouă înfrângere în campionat, iar jucătorii echipei ilfovene au ajuns la capătul puterilor.

Academica Clinceni a fost surclasată de FC U Craiova, scor 0-4, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Ilfovenii nu au acumulat niciun punct în play-out, dar nu ocupă penultimul loc doar prin prisma faptului că Gaz Metan Mediaş a fost depunctată sever din cauza gravelor probleme financiare.

Totuşi, Academica Clinceni are cel mai slab golaveraj din play-out, cu niciun gol marcat, dar 17 primite. De cealaltă parte, Gaz Metan are 1-13 la golaveraj.

Jucătorii Academicii Clinceni au ajuns la capătul puterilor: ”E foarte frustrant să iei mereu trei, patru goluri”

La finalul jocului cu Craiova, jucătorii formaţiei din Clinceni şi-au spus oful. Echipa a înregistrat înfrângeri pe linie în play-out.

Robert Ion a transmis că s-a săturat să vină cu mici speranţe la fiecare meci, dar să plece de fiecare dată cu trei-patru goluri încasate de la adversari.

”Un alt meci, o altă deplasare, o altă înfrângere, iar am luat patru goluri. În min 82 cred că era 2-0. E foarte frustrant să vii de fiecare dată să ai anumite speranţe cât de mici şi să iei mereu trei, patru goluri să nu scapi mai ieftin de atât. 

E frustrant să te vadă toţi victimă sigură când toate meciurile le pierzi la trei, patru goluri, dar noi venim cu speranţa că putem să soatem şi noi un rezultat bun. 

Poate reuşim şi noi să scoatem o victorie, măcar un egal până la finalul campionatului”, a declarat Ion, după meci.

Şi Valentin Dumitrache a reacţionat la capătul eşecului cu FC U Craiova.

”Am început foarte bine partida, am fost egalii lor. După am primit din nou goluri foarte uşor şi s-a ajuns din nou la un rezultat dezastruos.

Este umilitor şi noi încercăm să muncim zi de zi, să jucăm, să câştigăm. O facem pentru noi, în primul rând. Suntem foarte mulţi copii aici, încercăm să ne clădim un viitor şi să ajungem cât mai sus”, a adăugat şi Dumitrache.

Afla mai multe despre: clinceniplayout 

viewscnt
Articole similare