Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei dezvăluie tot! Cum s-a prezentat gazonul nou, de 650.000 de euro, la partida cu Clinceni: ”După cum s-a văzut şi la televizor...”

Jucătorii Craiovei dezvăluie tot! Cum s-a prezentat gazonul nou, de 650.000 de euro, la partida cu Clinceni: ”După cum s-a văzut şi la televizor...”
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să se impună cu uşurinţă în faţa Academicii Clinceni, scor 5-0, la primul meci jucat pe noul gazon de pe Ion Oblemenco, ce a costat 650.000 de euro.

Universitatea Craiova a reuşit să câştige confruntarea cu ultima clasată Cliceni, scor 5-0, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii s-au distrat cu jucătorii lui Ionuţ Chirilă şi s-ar fi putut impune la o diferenţă mai mare, însă s-au dsitrat cu ocaziile, iar Lyes Houri a ratat şi un penalty.

După ce la ultimele meciuri fotbaliştii s-au plâns insistent de gazon, acesta a fost schimbat, iar noua suprfaţă de joc a fost pe placul jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf. Oltenii au afirmat că gazonul nou prieşte stilului lor de joc şi au avut doar cuvinte frumoase de spus despre îmbunătăţirea de 650.000 de euro de pe stadionul Ion Oblemenco.

Cum s-a prezentat gazonul nou, de 650.000 de euro, la partida cu Clinceni

A fost bine, cred că ne avantajează suprafaţa şi la antrenament avem, la fel, putem să jucăm mai rapid, avem jucători tehnici, ne bucură faptul că s-a schimbat gazon”, a declarat Valerică Găman.

După cum s-a văzut probabil şi la televizor, e un gazon bun, impecabil, merg pasele, e altceva. Nu ştiu dacă vom câştiga toate meciurile cu 5:0, dar important e să luăm mereu cele treă puncte.”, a punctat Mihai Căpăţînă.

Aţi văzut că dacă avem un gazon bun, practicăm un altfel de fotbal şi, fiind o echipă foarte tehnică, care are posesia, cred că ne avantajează acest gazon şi cred că am format o echipă bună. Am început să devenim o familie, alergăm unul pentru celălalt, pentru că aşa am fost învăţaţi şi cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Dan Nistor.

Ne simţim bine, la meci, la antrenament, atmosfera e bună şi la stadion, cu suporterii, a fost foarte frumos azi şi toată lumea e fericită. Cu terenul bun, acum, putem să jucăm mai mult cu mingea, e mai bine terenul pentru noi şi cred va fi mai bine”, a afirmat Gustavo.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacraiova clincenigazon ion oblemencogustavodan nistor 

viewscnt
Articole similare