You are here:

Jucătorii de la Millwall şi QPR, huiduiţi de fani după ce au copiat gestul "antirasism" făcut la meciul PSG - Basaksehir de jucători

Jucătorii de la Millwall şi QPR, huiduiţi de fani după ce au copiat gestul "antirasism" făcut la meciul PSG - Basaksehir de jucătorigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Gestul jucătorilor nu a fost unul apreciat de fanii din tribune, o mare parte a celor aflaţi în acel moment pe stadion huiduindu-i pe jucători pe durata momentului.

Jucătorii formaţiilor Millwall şi QPR au intrat pe teren cu un banner pe care scria "IN-EQUALITY United For Change" şi au îngenuncheat la mijlocul terenului imitând astfel gestul pe care jucătorii de la PSG şi Istanbul Basaksehir l-au reprodus după scandalul de "rasism" provocat de Pierre Webo, secund la Basaksehir.

Gestul jucătorilor nu a fost unul apreciat de fanii din tribune, o mare parte a celor aflaţi în acel moment pe stadion huiduindu-i pe jucători pe durata momentului. Reacţia fanilor vine poate şi în urma noilor detalii ieşite la iveală de ancheta UEFA, detalii care o incriminează grav pe Basaksehir, formaţie de la care a pornit tot scandalul, posibil, premeditat.

Incidentul a produs un mare scandal în Anglia între Millwall şi Sky Sports după un articol apărut cu o zi înainte de meci pe site-ul celor de la Sky Sports, articol care făcea referire la momentul anti-rasism pe care Millwall l-a pregătit. Cei de la Millwall au declarat că doresc să interzică celor de la Sky Sports să transmită următorul meci pe care aceştia au dreptul să îl televizeze de pe 29 decembrie cu Watford în cazul în care televiziunea nu îşi cere scuze public pentru incident.

Ancheta UEFA de la care au pornit toate aceste manifestaţii care au urmat este în continuă desfăşurare, iar formaţia turcă poate avea mult de suferit în urma deciziei, după ultimele informaţii.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare