Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului, montaţi pentru derby-ul de titlu: ”Dacă mergem la CFR să pierdem, mai bine nu mai mergem”

Jucătorii FCSB-ului, montaţi pentru derby-ul de titlu: ”Dacă mergem la CFR să pierdem, mai bine nu mai mergem”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii FCSB-ului, Darius Olaru şi Ianis Stoica, au reacţionat la finalul meciului cu FC Voluntari.

FCSB a câştigat partida cu FC Voluntari, scor 4-0, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1.

Darius Olaru şi Ianis Stoica s-au numărat printre marcatori. Alături de ei, pe tabela de marcaj şi-a trecut numele şi golgheterul Florin Tănase, autorul unei ”duble”.

Jucătorii FCSB-ului, montaţi pentru derby-ul de titlu: ”Dacă mergem la CFR să pierdem, mai bine nu mai mergem”

Darius Olaru, care a pasat decisiv la primul gol al lui Tănase, a fost bucuros că echipa sa a câştigat după ce pierduse în etapa precedentă cu Universitatea Craiova şi speră să obţină trei puncte şi din derby-ul cu CFR Cluj.

”O partidă foarte grea. Veneam după o înfrângere, moralul nostru nu era prea bun. Ne bucurăm că am făcut un joc bun în această seară şi sperăm să ne pregătim bine săptămâna asta şi să mergem la Cluj pregătiţi pentru derby.

Am început foarte bine meciul. Am reuşit să marcăm repede şi ne-am făcut jocul mai uşor. 

(n.r. despre CFR Cluj) S-au încurcat şi ei de mai multe ori, dar nu am ştiut să profităm de acest lucru. În această seară am reuşit să luăm cele trei puncte şi suntem la mâna noastră din nou.

(n.r. despre meciul cu CFR Cluj) Un meci dificil în deplasare. Ei au un joc foarte bun acasă, dar după această victorie mergem încrezători şi sper eu să facem un joc bun acolo şi să obţinem victoria pentru că avem nevoie”, a declarat Olaru, după meci. 

De asemenea, Ianis Stoica s-a arătat mulţumit pentru cele trei puncte obţinute şi doreşte să ia cele trei puncte şi din Gruia, de la CFR Cluj.

”Mulţumesc lui Dumnezeu că am câştigat. Mergem la CFR să câştigăm.

(n.r. despre Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2) A fost un rezultat care ne-a avantajat pentru locul unu, dar care ne pune în pericol puţin locul doi. 

Suntem la mâna noastră, nu suntem la mâna lor (n.r. CFR Cluj) şi vom da totul la fiecare meci pentru a ridica trofeul la final. 

În fotbal e posibil orice şi dacă mergem la CFR să pierdem, mai bine nu mai mergem. Mergem să câştigăm, sa luăm cele trei puncte”, a fost şi concluzia lui Ianis Stoica.

 

Afla mai multe despre: ianis stoicaolarufcsb 

viewscnt
Articole similare