Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu l-a vrut cu orice preţ, jucătorul e dispărut: "Nu ştiu dacă mai e fotbalist" | EXCLUSIV

Petrescu l-a vrut cu orice preţ, jucătorul e dispărut: "Nu ştiu dacă mai e fotbalist" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu l-a vrut cu orice preţ pe brazilianul Roger (26 de ani), care a impresionat la UTA Arad în prima parte a sezonului, însă de la transferul în Gruia acesta a "dispărut" complet.

CFR Cluj şi-a asigurat serviciile lui Roger încă de acum câteva luni, iar clubul a insistat pentru a-l transfera încă din iarna trecută, deşi trebuia să ajungă în Gruia în vară, liber de contract. Brazilianul Roger a "dispărut", deşi Dan Petresc l-a dorit cu orice preţ.

Petrescu l-a vrut cu orice preţ, jucătorul e dispărut: "Nu ştiu dacă mai e fotbalist" | EXCLUSIV

De când s-a alăturat lotului de la CFR Cluj, Roger a jucat doar două meciuri pentru campioana României, fără să marcheze în 139 de minute. Andrei Vochin, expertul Orange Sport, a remarcat "dispariţia" lui Roger, care nu a fost folosit de Dan Petrescu, antrenor care l-a vrut la echipă.

"A dispărut complet, nici nu ştiu dacă mai e fotbalist", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

CFR Cluj n-a plătit niciun ban pentru transferul lui Roger, fotbalist care a ajuns în Gruia la dorinţa lui Dan Petrescu. De când a venit sub comanda "Bursucului", Roger a jucat în două meciuri, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Roger a prins 73 de minute pe teren cu Sepsi (2-0) şi 66 de minute cu Rapid (2-1), ambele partide în februarie 2022.

De atunci, brazilianul Roger a mai stat pe bancă la două partide, fără să fie folosit de Dan Petrescu, la meciurile cu FC Voluntari (1-0) şi Dinamo (4-1), din martie 2022. De la aceste meciuri, Dan Petrescu nici nu l-a mai luat în lot pe Roger, fotbalist pentru care a insista să fie adus la CFR Cluj încă din iarnă, deşi acesta trebuia să ajungă iniţial în vară.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Roger în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 5 - cinci goluri şi şapte pase de gol are Roger în CV la UTA, club pentru care a strâns 51 de meciuri

Afla mai multe despre: roger transfer cfr clujcfr cluj transfer rogerdan petrescu roger transfer cfr clujdan petrescu rogerroger cfr cluj 

viewscnt
Articole similare