Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist ucrainean, declaraţie emoţionantă despre Ucraina: ”Seara, în dormitor, soţia preferă să comande drone pentru armată”

Un fotbalist ucrainean, declaraţie emoţionantă despre Ucraina: ”Seara, în dormitor, soţia preferă să comande drone pentru armată”

Special

Comentarii

Roman Zozulya, atacant la Fuenlabrada, a lăudat eforturile tuturor ucrainenilor din toată lumea pentru a pune umărul la susţinerea ţării în confruntarea cu Rusia.

Încă de pe 24 februarie, ziua în care Rusia a atacat Ucraina, Roman Zozulya a fost unul dintre cei mai implicaţi fotbalişti ucraineni.

Fostul jucător al lui Dinamo Kiev a strâns fonduri atât pentru armata ucraineană, cât şi ajutoare pentru civili.

Declaraţia de dragoste a lui Roman Zozulya pentru Ucraina

Roman Zozulya trăieşte intens războiul din ţara natală, chiar dacă acum joacă în Spania, la Fuenlabrada. Atacantul de 32 de ani este foarte implicat în strângere de fonduri şi de ajutoare pentru Ucraina.

Recent, internaţionalul ucrainean a afirmat că ar fi fost dispus chiar să se înroleze, însă nu avut parte de instruire militară şi nu ştie să folosească o armă.

Totuşi, de la mii de kilometri distanţă, Zozulya încearcă să-şi ajute ţara şi conaţionalii cu tot ce poate face.

Fotbalistul ucrainean este susţinut puternic şi de familia lui, aşa cum reiese dintr-o declaraţie de dragoste pe care Zozulya a făcut-o pentru Ucraina:

”Dragostea este... când intru seara în dormitorul meu, cu soţia mea, iar ea preferă să cumpere drone pentru soldaţii noştri.

Dragostea este... când fiul meu de 5 ani este gata să-şi doneze radiourile războinicilor noştri. Este adevărat, sunt de jucărie, dar el nu ştie asta.

Dragostea este... când ucrainenii din Hong Kong, diaspora ucraineană din Madrid, organizaţia caritabilă din Cadena de Bondad îşi unesc forţele pentru două ambulanţe pline cu tot ce este vital şi le trimit în Ucraina. Prima este pentru eroii noştri din Azov, a doua îi urmează pe eroii din Nikolaev. Căci pentru ei dragostea înseamnă să apere Ucraina şi să-şi cureşe ţara natală de cizmele murdare ale ocupanţilor ruşi.

Dragostea este credinţa noastră neclintită într-o Ucraina liberă, independentă şi în copiii ei incredibili de tari.

Mulţumesc tuturor celor care ne aduc aproape victoria. Ea este aproape. Pentru că fiecare îşi face treaba cu dragoste”, a fost mesajul emoţionant al lui Roman Zozulya.

Afla mai multe despre: zozulya 

viewscnt
Articole similare