Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Fotbalist revenit de la naţionala României "într-o stare de depresie"! Finanţatorul din Liga 1 recunoaşte ce i s-a întâmplat tricolorului | EXCLUSIV

Incredibil! Fotbalist revenit de la naţionala României "într-o stare de depresie"! Finanţatorul din Liga 1 recunoaşte ce i s-a întâmplat tricolorului | EXCLUSIV
Comentarii

Dezamăgirile trăite de naţionala României, în ultima perioadă, şi-au pus amprenta şi asupra jucătorilor. Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a dezvăluit cum a revenit de la lot unul dintre titularii lui Laurenţiu Reghecampf.

Jovan Markovic a revenit de la naţionala României "într-o stare de depresie"

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6, iar autorii golurilor gazdelor au fost: Creţu ’18, Markovic ’69 şi Roguljic ‘90+6. 

După meci, Mihai Rotaru a vorbit, pentru Orange Sport, despre cum a trăit Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 3-2, şi a ales să dezvăluie situaţia prin care a trecut marcatorul celui de-al doilea gol, Jovan Markovic. 

Afaceristul îi prevede un viitor strălucit atacantului în vârstă de 21 de ani, întrucât "ne va scoate din toate necazurile care vor urma în fotbalul românesc". 

În acest sezon, Markovic este al doilea marcator în Liga 1 al Universităţii Craiova, cu 10 reuşite, la egalitate cu Gustavo, şi sub Andrei Ivan, care are 12 goluri. Vârful născut la Belgrad ocupă poziţia a cincea în clasamentul golgheterilor din campionat. 

Însă, forma bună pe care o traversează acum a fost precedată de o stare de despresie, susţine Rotaru. 

Convocat ultima dată la echipa naţională de Mirel Rădoi, în august anul trecut, Jovan Markovic a dezamăgit în meciul decisiv al tricolorilor din deplasarea cu Macedonia de Nord, când a evoluat 63 de minute. El a fost ţinta criticilor, iar situaţia l-a apăsat. 

"Markovic este un bun naţional şi asta ştiţi că o spun de câţiva ani de zile. Este un bun naţional de care toţi trebuie să avem grijă. Noi, Universitatea Craiova, în primul rând, toată lumea din fotbalul românesc, pentru că el a venit într-o stare de deopresie de la naţională

El va fi cel care ne va scoate din toate necazurile care vor urma în fotbalul românesc. Este un bun naţional, tebuie să avem grijă de el", a declarat finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.  

De ce Mirel Rădoi l-a titularizat pe Markovic la meciul decisiv cu Macedonia de Nord

"Din informaţiile pe care le aveam despre Macedonia de Nord, am crezut că titularizarea lui Markovic este mult mai benefică pentru noi, decât în poziţia aia să apară Dennis Man, Andrei Cordea sau Deian Sorescu.

Aveam nevoie de cineva care să se bată cu fundaşii centrali, în condiţiile în care noi nu puteam să construim din cauza terenului sau din cauza pressingului ultra ofensiv al celor din Macedonia şi atunci ne-am gândit că orice minge de la şase metri, puţin lobată peste mijlocaşii lor, să vină Markovic, care are capacitatea de a ţine mingea, de a aşeza pentru interii noştri, după aceea să atacăm spaţiile cu cele două extreme", a declarat fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

În trei meciuri a purtat Jovan Markovic tricoul naţionalei, cu: Islanda, Liechtenstein, când a pasat decisiv, şi cu Macedonia de Nord. 

Afla mai multe despre: jovan markovicmihai rotaruechipa nationalajovan markovic romaniajovan markovic depresie 

viewscnt
Articole similare