Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aventura lui Dennis Man la Parma, aproape de final: "Va fi transferat, ori va fi împrumutat"

Aventura lui Dennis Man la Parma, aproape de final: "Va fi transferat, ori va fi împrumutat"

Stranieri

Comentarii

Agentul Victor Becali a oferit ultimele informaţii despre posibila plecare a lui Dennis Man de la Parma. Despărţirea s-ar putea produce în vară.

Dennis Man poate pleca de la Parma

În mercato din iarnă, Parma ar fi putut rămâne fără români. În timp ce Valentin Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, în Serie A, în prima ligă ar fi putut ajunge şi Dennis Man. 

Fostul fotbalist de la FCSB a refuzat oferta Salernitanei şi a ratat transferul la Sampdoria. Totuşi, în următoarea perioadă de transferuri, Parma s-ar putea despărţi de el. 

Victor Becali anunţă că în vară, în urma unei forme bune, Dennis Man ar putea fi împrumutat sau transferat. 

„Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniştit, şi-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluţie. Importante sunt evoluţiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ţi doreşti”, a declarat Victor Becali, conform Gazetei Sporturilor

Adrian Porumboiu, sceptic în privinţa lui Dennis Man

Dennis Man a reuşit o nouă pasă de gol pentru Parma, în meciul cu Como, scor 4-3. Dar Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron în Liga 1 la FC Vaslui, îşi menţine în continuare părerea pentru faptul că suma plătită de Parma pentru serviciile lui Dennis Man a fost una exagerată.

”Atâta timp cât avem jucători care valorează 100 de milioane de euro, eu cred că lucrurile stau cu totul diferit. Noi ”blufăm” aşa. Dacă am reuşit să îl păcălim pe american să plătească 13 milioane de euro (n.r. 11 milioane de euro) pe un jucător care are două viteze, încet şi pe loc…

Exact, Man la Parma. Mă rog, nu are nicio legătură că a dat Man gol (n.r. – la echipa naţională). Mai curând ar juca Petrila, Tavi Popescu, au explozie, au o viteză şi pot să facă lucruri mult mai bune decât… Mă rog, nu are sens. E doar părerea mea”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare