adplus-dvertising
You are here:

FOTO | Ce cadou de nuntă a primit Brooklyn Beckham de la tatăl său. David Beckham are o avere estimată la 450 de milioane de dolari

FOTO | Ce cadou de nuntă a primit Brooklyn Beckham de la tatăl său. David Beckham are o avere estimată la 450 de milioane de dolarigalerie foto

Special

Comentarii

David Beckham a ieşit în evidenţă prin cadoul pe care l-a oferit la nunta fiului său, Brooklyn, cu actriţa Nicola Peltz.

În vârstă de 23 de ani, Brooklyn Beckham şi-a unit destinele cu iubita lui, actriţa Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani.

Cei doi sunt împreună din 2019 şi în acest an au decis să se căsătorească în cadrul unui eveniment spectaculos organizat în Palm Beache şi care a costat în jur de 3,5 milioane de dolari.

Ce cadou de nuntă le-a făcut David Beckham lui Brooklyn şi soţiei lui

Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, David Beckham şi soţia lui, Victoria, au adunat de-a lungul timpului o avere estimată la 450 de milioane de euro.

Printre alte afaceri, David Beckham a cumpărat în trecut 10% din acţiunile companiei Lunaz, o companie care restaurează şi electrifică maşini clasice. De aici a venit şi cadoul de nuntă al lui Brooklyn.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NICOLA PELTZ!

David Beckham a comandat pentru fiul său un superb Jaguar XK140, din 1954, o adevărată legendă în lumea automobilismului.

Automobilul a fost restaurat complet de compania la care David Beckham este acţionar, iar motorul termic a fost înlocuit cu unul electric.

Daily Mail scrie că o echipă de aproximativ 120 de oameni au lucrat mii de ore pentru a face din Jaguarul XK140 cadoul ideal de nuntă.

Exemplarul costă aproximativ 500.000 de dolari şi culoarea a fost special aleasă de David Beckham. De altfel, este unică şi David Beckham a cerut să fie păstrat secret codul de culoare folosit.

”Creând acest Jaguar XK140 frumos şi electrificat, suntem onoraţi să facem o punte între viaţa profesională a lui David Beckham, care este un investitor în Lunaz şi viaţa de familie.

Această maşină remarcabilă este cadoul perfect pentru fiul său, Brooklyn şi nora, Nicola, în ziua nunţii lor. Din toate punctele de vedere, această maşină clasică electrică extraordinară de la Lunaz simbolizează un viitor luminos şi pozitiv”, a spus David Lorenz, fondator şi CEO al Lunaz.

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz s-au căsători pe un domeniu din Palm Beach care îi aparţine tatălui miresei.

Nelson Peltz, tatăl lui Nicola Peltz, este unul dintre cei mai bogaţi americani, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. De altfel, Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz au semnat un contract prenupţial.

 

viewscnt
Articole similare