Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Universităţii Craiova, înaintea reluării Superligii: ”Aşteptăm să vină cât mai multă lume la stadion”

Jucătorii Universităţii Craiova, înaintea reluării Superligii: ”Aşteptăm să vină cât mai multă lume la stadion”
Comentarii

Căpitanul celor de la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu (31 de ani), a tras concluziile după remiza din amicalul cu Slovacko.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate cu Slovacko, scor 1-1, într-un meci amical din cantonamentul de iarnă disputat în Turcia.

Golul oltenilor a fost marcat de Baiaram (14), în timp ce Havlik a egalat pentru cealaltă formaţie (39).

Superliga se reia într-o săptămână. ”Aştept să înceapă campionatul”

La finalul meciului, Nicuşor Bancu a vorbit despre situaţia de la echipă şi cum se prezintă aceasta înaintea reluării Superligii.

Căpitanul Craiovei a precizat că aşteaptă stadionul plin la meciul de ”acasă” contra campioanei Farul Constanţa.

”Am ratat foarte mult, am primit şi gol. Probabil că şi asta e o problemă (n.r. că ratăm mult şi primim gol). La 1-0 stai cu emoţii, orice fază poate să fie gol, nu este bine, încercăm pe viitor să lucrăm mai mult pe faza de atac.

Am încercat să pregătim toate părţile, acasă sigur vom pune la punct acest lucru. Sperăm să marcăm mai mult decât am făcut-o. Aştept să înceapă campionatul. Am muncit foarte mult cu toţii, am suferit destul.

Aşteptăm duminică să vină cât mai multă lume la stadion, să batem. Eu nu am probleme cu condiţia fizică, mă bucur că şi colegii mei au avut aceeaşi atitudine.

Mă bucur că toată lumea este sănătoasă, chiar dacă Mitri a avut ceva probleme acum, dar nu este grav. Speram ca şi Screciu să-şi revină în curând, ne-am pregătit foarte bine, ne-am descurcat mai bine ca în primul meci”, a declarat Bancu, după meci.

Universitatea Craiova va debuta în noul an în Supetligă pe teren propriu, contra campioanei Farul Constanţa, duminică, 21 ianuarie, de la ora 20:45, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: nicusor bancuuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare