Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul ajuns pe lista neagră a FCSB-ului, victima hackerilor. Câţi bani ar fi ceruţi pentru a nu publica detalii personale

Jucătorul ajuns pe lista neagră a FCSB-ului, victima hackerilor. Câţi bani ar fi ceruţi pentru a nu publica detalii personale

FCSB

Comentarii

Un jucător de la FCSB este şantajat de hackeri. I-au fost sparte conturile personale pe reţelele de socializare şi i se cere o sumă consistentă pentru a le recupera. Soţia fotbalistului a oferit detalii cu privire la această situaţie apărută.

Bogdan Rusu trece printr-o perioadă mai puţin fastă atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal. 

Rusu, victima hackerilor. Câţi bani ar fi ceruţi pentru a nu publica detalii personale

La echipa de club a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali după ultimele evoluţii, în timp ce în viaţa privată este victima infractorilor cibernetici.

Aceştia i-au spart lui Bogdan Rusu conturile sociale şi i-ar fi cerut o sumă de 1.500 de euro pentru a le recupera, informează Fanatik.

Denise Rusu, soţia jucătorului de 32 de ani, a făcut apel pentru ca rezolvarea situaţiei.

”Bună dimineaţa! Conturile de Instagram şi Facebook ale lui Bogdan Rusu au fost sparte. Mă poate ajuta cineva să le recuperăm?”, a fost mesajul postat pe Instagram de soţia jucătorului de la FCSB.

Aceasta a informat, pe Facebook, faptul că şantajul hackerilor asupra lui Rusu se bazează pe publicarea unor date cu caracter personal, anume numărul de telefon, parola şi alte lucruri ce ţin de viaţa privată a jucătorului.

Toate aceste date au fost modificate de hackeri pentru a face cât mai dificilă recuperarea acestora şi a-şi primi suma solicitată.

”Sunt modificate toate datele personale inclusiv numărul de telefon, parola şi tot ce ţine de intimitate. Este vorba de hackeri care şantajează pentru sume mari de bani, nu de o joacă…”.

Transferat la începutul sezonului, de la CS Mioveni, Bogdan Rusu a evoluat în nouă meciuri pentru FCSB în toate competiţiile. Nu a dat niciun gol, dar a reuşit două pase decisive.

FCSB vine după cel mai drastic eşec al sezonului, 0-5 cu Silkeborg, şi va încerca să spele ruşinea în meciul cu Petrolul din campionat.

Ce a spus Gigi Becali despre Bogdan Rusu

”La FCSB cine nu face faţă, va pleca înapoi de unde a venit. Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni pe Bogdan Rusu), eu îl dau cu drag, 150.000", afirma Gigi Becali, luna trecută, la ProX.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan rusu 

viewscnt
Articole similare