Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care ar putea să o salveze pe Chindia de la barajul de retrogradare: ”Sunt convins că vom putea să contăm pe el”

Jucătorul care ar putea să o salveze pe Chindia de la barajul de retrogradare: ”Sunt convins că vom putea să contăm pe el”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia a pierdut confruntarea cu Mioveni, scor 0-1, din a doua etapă a play-out-ului Ligii 1.

Chindia i-a permis lui CS Mioveni să se apropie la doar un puncte de ea, după ce a pierdut confruntarea din a doua etapă a play-out-ului.

Formaţia pregătită de Emil Săndoi este ocupanta primului loc de deasupra barajului şi se luptă cu Mioveni pentru evitarea directă a retrogradării.

Bogdan Rusu a marcat unicul gol a partidei, graţie unei greşeli a lui Căbuz, care era poziţionat greşit.

În urma partidei, Emil Săndoi a recunoscut că este dezamăgit de jocul echipei sale, care a pierdut partida din pricina unei greşeli ”de copii şi juniori”.

Antrenorul Chindiei a oferit ultimele detalii despre accidentarea lui Chunchukov, care ar fi ”desfigurat”, şi a vorbit despre noul recrut al echipei.

Nasser Chamed a venit de la Mediaş la Târgovişte, iar Săndoi este convins că jucătorul ar putea să fie decisiv în lupta pentru evitarea barajului.

Jucătorul care ar putea să o salveze pe Chindia de la barajul de retrogradare

Trebuia să avem un jucător pe postul de fundaş central şi am fi rezolvat faza, dar am făcut o greşeală în lanţ. Repriza a doua am jucat mai bine, dar parcă nu a fost ziua noastră.

Parcă totul a fost împotriva noastră. Mă îngrijorează, dar pe undeva am avut ocazii şi puteam să facem diferenţa, aici sunt mai nemulţumit, spuneam înainte de meci că trebuie să fim concentraţi în faţa porţii.

Chunchukov are un hematom  mare, e desfigurat la fată, sperăm să îşi revină, avem această pauză şi încercăm să punem la punct nişte lucurui. Am luat gol pe o greşeală de copii şi juniori.

Chamed are două zile cu echipa, este un jucător pe care sunt convins că vom putea sa contăm, are calitate tehnică şi experienţă în Liga 1, dar are două zile la echipă şi era greu să se acomodeze aşa repede.

Nu au fost faze litigioase care puteau să decidă jocul, nu cred că au fost decizii greşite”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare