Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Gigi Becali îl numea ”vagabond” a fost prezentat oficial! Unde a ajuns să evolueze fostul vârf de la FCSB

Jucătorul pe care Gigi Becali îl numea ”vagabond” a fost prezentat oficial! Unde a ajuns să evolueze fostul vârf de la FCSB

Fotbal

Comentarii

N-a făcut prea mulţi ”purici” în fotbalul românesc, dar bani sigur a făcut. Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (35 de ani) şi-a găsit echipă, după aproape un an de pauză.

Fostul atacant de la FCSB s-a înţeles cu formaţia Szturn Junikowo, din ligile inferioare ale Poloniei, după ce ultima dată a evoluat în India, la Chennaiyin FC, în iunie 2022.

Au trecut aproape 10 ani de când Lukasz Gikiewicz nu a mai evoluat în ţara sa natală. Ultima dată se întâmpla în sezonul 2012/2013, când avea să o lase pe Slask Wroclaw pentru prima sa experienţă în afara ţării, la Omonia Nicosia.

Lukasz Gikiewicz vrea să devină antrenor

Lukas Gikiewicz a declarat că, în continuare, vrea să se axeze pe meseria de antrenor şi să-şi obţină toate licenţele. În prezent, deţine licenţa B UEFA  şi se pregăteşte pentru licenţa A UEFA.

De asemenea, atacantul nu va renunţa nici la pasiunea pentru analiză şi comentariu sportiv, acesta fiind hotărât să îmbine utilul cu plăcutul, în ultimii ani ai carierei sale.

Lukasz Gikiewicz a declarat că a refuzat mai multe oferte din Irak şi România, înainte de a semna cu Szturn Junikowo.

Lukasz Gikiewicz s-a umplut de bani în România

Lukasz Gikiewicz a poposit pe meleagurile mioritice doar şase luni (perioada august 2019 - ianuarie 2020) însă s-a umplut de bani: a obţinut peste 350.000 de euro.

Atacantul a obţinut 200.000 de euro doar de la Gigi Becali, după ce patronul nu a mai suportat forma sa foarte slabă şi i-a reziliat contractul: 93.000 despăgubire pentru contract, plus alţi 103.000 de euro câştigaţi în instanţă de polonez, deoarece a îndurat ”torturi psihice” din partea omului de afaceri.

La un moment, supărat pe declaraţiile şi acuzaţiile pe care Gikiewicz i le aduce, patronul celor de la FCSB l-a numit pe atacant ”vagabond”.

  • Patru meciuri a jucat Gikiewicz la FCSB, în sezonul 2019/2020, fără să marcheze vreun gol. În total, a bifat 206 minute pentru ”roş-albaştri”.

Apoi, la scurt timp, fotbalistul a câştigat un alt proces important, cu Gaz Metan Mediaş. Lukasz Gikiewicz i-a acuzat că medieşenii i-au falsificat semnătura, instanţele i-au dat dreptate, iar Gazul era obligată să-i plătească 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: gikiewiczgigi becalipolonia 

viewscnt
Articole similare