Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juninho, dorit înapoi la Lyon. Ce post ar urma să ocupe brazilianul la ultima clasată din Ligue 1

Juninho, dorit înapoi la Lyon. Ce post ar urma să ocupe brazilianul la ultima clasată din Ligue 1

Ligue 1

Comentarii

Olympique Lyon vrea să-l readucă pe brazilianul Juninho Pernambucano (48 de ani) în rol de consilier în cadrul clubului francez.

Proprietarul clubului Olympique Lyon, John Textor, a luat legătura cu Juninho în legătură cu posibila revenire a brazilianului la gruparea franceză într-un rol special de consilier.

Nimic nu este stabilit, dar contactele dintre omul de afaceri american şi fostul mijlocaş par să fi fost bune, anunţă lequipe.fr.

Potrivit unor informaţii, John Textor a fost în contact cu Juninho în legătură cu o posibilă revenire la club în calitate de consilier special. Deocamdată, nu s-a convenit nimic.

Director sportiv până în 2021, Juninho şi-a părăsit postul pe fondul unei neînţelegeri cu preşedintele de atunci, Jean-Michel Aulas. De data aceasta, dacă Juninho se va întoarce, va fi într-un rol diferit, după cum a relatat vineri L'Equipe.

Juninho, de la legendă în teren, la consilier spre revirimentul lui Lyon

Juninho Pernambucano este o adevărată legendă a lui Olympique Lyon, el jucând timp de nouă sezoane la gruparea franceză, între 2000 şi 2009.

Un specialist al loviturilor libere, brazilianul a jucat un total de 344 de meciuri pentru Lyon şi a reuşit să marcheze 100 de goluri şi să dea 77 de pase decisive.

În momentul de faţă, Olympique Lyon este ultima clasată din Ligue 1, cu doar patru puncte acumulate şi fără nici măcar o victorie, astfel că o revenire a lui Juninho ar putea-o revitaliza.

Afla mai multe despre: lyonjuninho pernambucanoligue 1 

viewscnt
Articole similare