Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe, anunţ de ultim moment despre viitorul său. Pleacă la Real sau va continua la PSG? ”Am spus”

Kylian Mbappe, anunţ de ultim moment despre viitorul său. Pleacă la Real sau va continua la PSG? ”Am spus”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (24 de anI) a reacţionat după ce s-a speculat pe seama faptului că se va transfera în această vară de la PSG la Real Madrid.

Kylian Mbappe, anunţ de ultim moment cu privire la viitorul său. Pleacă la Real sau va continua la PSG? ”Am spus”

Anunţul lui Kylian Mbappe că nu vrea să activeze opţiunea de prelungire a contractului Paris Saint-Germain după 2024 a pus pe jar fotbalul francez şi mondial, iar jucătorul a decis să rupă tăcerea prin intermediul contului său de Twitter.

Nu pentru a nega ştirea, ci pentru a dezminţi o alta apărută marţi pe site-ul Parisien, cotidianul susţinând că atacantul ar dori să ajungă la Real Madrid încă din această vară.

Un zvon negat cu fermitate de Mbappe: "MINCIUNI... În acelaşi timp, cu cât este mai mare, cu atât mai mult trece. Am spus deja că voi continua sezonul viitor la PSG, unde sunt foarte fericit".

Pe de altă parte, Kylian Mbappe nu a spus nimic despre decizia sa de a nu-şi prelungi cu încă un an contractul cu PSG, ceea ce ar însemna că va pleca gratis în vara anului 2024, lucru pe care directorii clubului ar refuza să-l ia în considerare, conform lefigaro.fr.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare