Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La cererea lui Antonio Conte, Tottenham îl aduce pe fostul secund al lui Dinamo la club: ”Micul vrăjitor”

La cererea lui Antonio Conte, Tottenham îl aduce pe fostul secund al lui Dinamo la club: ”Micul vrăjitor”galerie foto

Premier League

Comentarii

Giovanni ”Gianni” Vio (69 de ani), care ocupa postul de asistent secund al lui Walter Zenga la Dinamo, în 2007, urmează să semneze cu Tottenham Hotspur, la cererea lui Antonio Conte, informează presa internaţională. Acesta este cunoscut ca un specialist în faze fize.

Gianni Vio este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în faze fixe din Europa, graşie cărţilor scrise pe acest subiect, în care descria aproape 5000 de ”scheme”.

Italianul, ajuns la 69 de ani, prezintă un C.V: impresionant: a lucrat la AC Milan, Fiorentina, Leeds, Brentford, Cagliari, dar şi în stafful lui Roberto Mancini la Euro 2020.

Interesant este că acesta a petrecut şi o scurtă perioadă la Dinamo, în 2007, sub îndrumarea lui Walter Zenga, pe care l-a urmat apoi şi la Catania, Palermo sau Cagliari.

În prezent, Vio lucreză pentru SPAL, dar urmează să dea o reală lovitură: este dorit insistent de Antonio Conte, la Tottenham.

Jurnaliştii englezi au dezvăluit că cele două părţi sunt aproape de un acord, în timp ce presa din Italia a punctat importanţa acestuia pentru campioana en-titre a Europei, explicând de ce acesta poate fi un atu pentru Spurs.

La cererea lui Antonio Conte, Tottenham îl aduce pe fostul secund al lui Dinamo la club

Clubul din nordul Londrei este în discuţii avansate cu specialistul italian. 

Vio a studiat mai bine de 20 de ani felul în care pot fi executate loviturile libere, a publicat un site şi apoi o carte cu descoperirile sale şi aşa i-a atras atenţia fostului portar Walter Zenga.

La Catania a căpătat porecla de <<Micul vrăjitor>>: 17 din cele 44 de goluri ale echipei au venit din schemele lui tactice, iar echipa a scăpat de retrogradare, a scris miercuri Football London.

Magicianul Italiei de la Euro, unul dintre marii tacticieni ai loviturilor libere, Gianni Vio este aproape de Spurs.

El s-a numărat printre armele secrete care au dus la victoria naţionalei lui Roberto Mancini la Campionatul European”, au punctat jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

În sezonul de abia încheiat, Tottenham a reuşit să o prindă din urmă şi să o întreacă pe Arsenal pe ultima sută de metri, astfel că va evolua în Liga Campionilor sezonul viitor.

Afla mai multe despre: gianni vio 

viewscnt
Articole similare