Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La cine a apelat, în trecut, Ionuţ Negoiţă pentru a o salva pe Dinamo: ”Am dovada!” | EXCLUSIV

La cine a apelat, în trecut, Ionuţ Negoiţă pentru a o salva pe Dinamo: ”Am dovada!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ajuns în Liga 2, clubul Dinamo Bucureşti, administrat de Răzvan Zăvăleanu şi Vlad Iacob, are probleme cu planul de reorganizare, care nu a fost aprobat, astfel că presiunea insolvenţei s-a mărit.

La cine a apelat, în trecut, Ionuţ Negoiţă pentru a o salva pe Dinamo: ”Am dovada!” | EXCLUSIV

Afaceristul Ionuţ Negoiţă a marcat istoria lui Dinamo Bucureşti. A fost aproape de titlul României, tot el a fost cel care a anunţat că îşi vinde acţiunile pentru un leu, istovit de povara din "Ştefan cel Mare", dar acum a ajuns la sentimente mai bune faţă de fosta echipă. De altfel, într-un interviu acordat Orange Sport, Negoiţă a admis că dacă ar reveni în fotbal, ar reveni doar la Dinamo, dar ar pune două condiţii.

Imediat după ce a început să investească în "Ştefan cel Mare", Ionuţ Negoiţă a început procedura de insolvenţă la Dinamo Bucureşti, pentru care a fost anchetat. Totuşi, afaceristul a scăpat de "dosarul insolvenţei", cea din 2014, în care era acuzat că a procedat ilegal de către procurori.

Întrebat cum ar putea ieşi Dinamo, acum, din insolvenţă, Negoiţă a dezvăluit cum a procedat el în trecut: ”Eu am apelat la cei mai buni specialişti, la momentul respectiv, am şi dovada că şi dosarul pe care l-am finalizat e că faptă nu există! A fost o falsă problemă.

Dar din ce informaţii am sunt mult diferite de modul în care le-am abordat noi. Eu am rămas foarte surprins de modul în care s-au abordat lucrurile pentru că nu vedem şi nu văd cum s-ar rezolva.

Mi se pare foarte complicată speţa şi abordarea. Nu-i văd logica! De când am văzut planul de reorganizare, mi s-a părut nerealizabil, promisiuni, dar de unde aduci banii ăştia?”.

Ovidiu Burcă e direct. Câte salarii restante sunt la Dinamo

Trupa din Ştefan cel Mare are în continuare probleme financiare, chiar dacă s-au mai achitat din bani după ce jucătorii au intrat în grevă la începutul săptămânii trecute, când nu s-au antrenat pentru o zi.

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit despre situaţia financiară de la club.

„În momentul de faţă, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniştit. Cred că suntem pe drumul bun. E o campanie de redirecţionare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute”, a declarat Burcă.

Ionuţ Negoiţă pune două condiţii pentru a reveni la Dinamo! Informaţii în premieră oferite chiar de afacerist: "Atunci poate mă mai gândesc" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare