Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LA Lakers, în finala Conferinţei de Vest din NBA. Campioana Golden State, eliminată. LeBron James, victorios în duelul cu Steph Curry | VIDEO

LA Lakers, în finala Conferinţei de Vest din NBA. Campioana Golden State, eliminată. LeBron James, victorios în duelul cu Steph Curry | VIDEO

Baschet

Comentarii

LA Lakers s-a calificat în finala Conferinţei de Vest din NBA, după ce a câştigat cu 4-2 semifinala cu campioana en-titre, Golden State Warriors.

A fost o noapte plină de baschet american de calitate, una în care s-au stabilit finalistele doi şi trei din cele două conferinţe din NBA.

LA Lakers s-a calificat în finala Conferinţei de Vest din NBA. LeBron James, victorios în disputa cu Steph Curry | VIDEO

Fără îndoială, meciul vedetă a fost cel dintre LA Lakers şi Golden State, în semifinalele Conferinţei de Vest. Condusă magistral de LeBron James, Lakers s-a impus cu scorul de 122-101 în faţa lui Warriors, chiar deţinătorii încă în exerciţiu ai titlului de campioni NBA.

A fost victoria cu numărul patru în această serie pentru Lakers, cea care a asigurat calificarea în finala Conferinţei de Vest, după un 4-2 cu Warriors, evitând astfel şi un meci şapte decisiv, care s-ar fi disputat la San Francisco, pe terenul celor de la Golden State.

Principalii marcatori au fost cele două mari vedete, anume Steph Curry, de la Golden State, cu 32 de puncte, dar şi 6 recuperări şi 5 pase decisive, şi LeBron James, de la Lakers, cu 30 de puncte, dar şi 9 recuperări şi 9 pase decisive.

La finalul meciului, cei doi rivali s-au îmbrăţişat, iar momentul emoţionant s-a viralizat imediat.

S-au mai remarcat Reaves (23 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive), Russell (19, 2, 1) şi Davis (17, 20, 3), de la Lakers, respectiv DiVincenzo (16, 4), de la Golden State.

Tot în cursul acestei nopţi s-a disputat şi meciul al şaselea din seria Miami Heat - New York Knicks. Formaţia din Florida a câştigat cu scorul de 96-92 şi astfel s-a calificat în finala Conferinţei de Est.

Cele două finale de conferinţă au următoarea componenţă: LA Lakers - Denver Nuggets, în Vest, iar în cea de Est s-a calificat până acum doar Miami Heat.

Mai rămâne de stabilit şi cea de-a doua echipă care va juca în ultimul act al Conferinţei de Est, iar aceasta se va afla după meciul şapte, cel decisiv, dintre Boston Celtics şi Lakers Philadelphia 76ers.

Ultimul duel din semifinalele de conferinţă, cel dintre Boston Celtics şi Lakers Philadelphia 76ers, va fi în direct pe canalele Orange Sport, duminică, 14 mai, de la ora 22:30.

Afla mai multe despre: nbabaschetlakers golden state 

viewscnt
Articole similare