Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta, probleme cu ”puştiul teribil” al Spaniei: ”Avem informaţii. Nu voi băga Barcelona în ruină ca predecesorii mei”

Laporta, probleme cu ”puştiul teribil” al Spaniei: ”Avem informaţii. Nu voi băga Barcelona în ruină ca predecesorii mei”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona nu scapă de probleme, iar de această dată s-a lovit de negocierile privind contractul cu unul dintre cei mai talentaţi jucători din lot.

Deşi sezonul competiţional s-a încheiat pentru Barcelona, problemele din jurul echipei continuă.

Starea este una tensionată, chiar dacă venirea lui Xavi şi perioada bună de la mijlocul sezonului a părut că linişteşte atmosfera.

Eliminarea prematură din Europa League, în faza sferturilor de finală, şi forma slabă a echipei din ultimele etape din La Liga au readus tensiunea în vestiarul echipei.

Pe lângă problemele financiare şi rezultatele nesatisfăcătoare pe plan sportiv, FC Barcelona se confruntă şi cu contractele unor jucători importanţi.

Laporta, probleme cu ”puştiul teribil” al Spaniei: ”Avem informaţii. Nu voi băga Barcelona în ruină ca predecesorii mei”

Dacă situaţia contractuală a lui Ousmane Dembele s-a transformat într-o adevărată ”telenovelă” în ultimul an, acum a apărut şi cazul Gavi.

Puştiul de 17 ani este considerat noul ”diamant” din celebra academie La Masia şi a fost promovat la echipa mare a catalanilor în acest sezon.

Evoluţiile sale de la echipa de club au impresionat marea majoritate a lumii fotbalului şi l-au adus la echipa naţională, unde a bifat şase selecţii.

Totuşi, contractul lui Gavi expiră în vara anului viitor, iar conducerea i-a făcut o ofertă de prelungire a înţelegerii, însă a fost refuzată momentan.

În consecinţă, preşedintele Joan Laporta a avut un mesaj categoric pentru mijlocaşul cotat la 60 de milioane de euro şi agentul său.

”Reprezentatul lui are de mai mult timp o ofertă pe masă. Dar nu ştim dacă a acceptat-o. Avem informaţii că agentul compară ofertele. La un moment dat, va trebui să ia o decizie. Noi i-am trimis oferta noastră, iar pentru moment nu este acceptată de agent. 

Da, ne doare. Nu înţelegem. Gavi e un jucător care ne place tuturor. Are 17 ani şi are un prezent şi un viitor spectaculos la Barcelona.

Nu înţelegem de ce agentul lui se joacă şi compară ofertele. Cred că oferta noastră e mai mult decât acceptabilă, având în vedere nivelul salariilor de la echipă.

Nu vom depăşi aceste limite. Nu vreau ca Barcelona să continue pe aceeaşi linie pe care a mers cu predecesorii mei şi care a dus clubul în ruină. 

Dacă avem jucători care vin de la academie, le vom face o ofertă bună pentru prezent şi pentru viitor. 

Nu-mi place că agentul compară ofertele şi întârzie decizia. Eu i-aş spune să accepte cât mai repede, pentru că asta ne va ajuta să planificăm viitorul”, a declarat Laporta, potrivit spaniolilor de la Marca.

Afla mai multe despre: barcelona. laportagavi 

viewscnt
Articole similare