Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă, replică acidă pentru un fotbalist omis de Edi Iordănescu: ”Dacă e caz naţional, atunci e rău de tot”

Stoichiţă, replică acidă pentru un fotbalist omis de Edi Iordănescu: ”Dacă e caz naţional, atunci e rău de tot”

Stranieri

Comentarii

Mihai Stoichiţă a reacţionat după declaraţiile date de unul dintre fotbaliştii români care nu au fost convocaţi la echipa naţională.

Edi Iordănescu a anunţat lista jucătorilor convocaţi pentru cele patru meciuri ale echipei naţionale a României din luna iunie din Liga Naţiunilor, dar Alex Dobre nu se regăseşte printre aceştia.

Jucătorul lui Dijon nu a fost selecţionat nici la prima acţiune a lui Edi Iodănescu la naţionala României, din martie, la meciurile amicale cu Grecia şi Israel.

Stoichiţă, replică acidă pentru un Alex Dobre: ”Dacă e caz naţional, atunci e rău de tot. Nu a rupt gura târgului”

În ciuda faptului că a terminat sezonul din Ligue 2 cu nouă goluri şi trei pase decisive pentru echipa sa, Dobre nu a fost luat în calcul de noul selecţioner, fapt ce l-a deranjat pe acesta.

Astfel, fotbalistul de 23 de ani a lansat o serie de critici la adresa celor responsabili cu selecţia la echipa naţională şi a dat de înţeles că nu ar mai fi interesat să reprezente România.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a venit cu replica, subliniind faptul că Edi Iordănescu este cel care face selecţia şi că aceasta trebuie respectată.

”Este hotărârea selecţionerului. Eu nu ştiam de declaraţiile lui Dobre, mai puţin mă interesează ce spun unul şi altul, mai mult mă interesează ce fac pe teren. 

Dacă Edi a considerat că nu face parte din acest grup de jucători, atunci este foarte clar. Părerea selecţionerului este cea mai importantă. Sper ca după cele patru meciuri să ne demonstreze că a ales cel mai bine. 

Dobre a jucat la celelalte nivele ale naţionalei (n.r. la tineret, la Jocurile Olimpice de anul trecut) şi nu a rupt gura târgului, nu a convins.

La Edi Iordănescu nu este vorba de orgoliu. Este o chestie de echilibru asupra alegerilor pe care le face. Dacă am ajuns să discutăm despre Alex Dobre ca un caz naţional atunci e rău de tot”, a declarat Stoichiţă, pentru sport.ro.

Alex Dobre: ”Nu mai sunt interesat de echipa naţională a României”

”Nu mai sunt interesat de echipa naţională a României. Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil. Nu mi-au respectat munca”, a transmis Alex Dobre într-un interviu acordat celor de la Le Bien Public.

Afla mai multe despre: stoichitadobre 

viewscnt
Articole similare