Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăudat din toate părţile, "tricolorul" nu a fost pe placul lui Bogdan Cosmescu: "Mă miră laudele aduse, nu mi s-a părut fantastic" | EXCLUSIV

Lăudat din toate părţile, "tricolorul" nu a fost pe placul lui Bogdan Cosmescu: "Mă miră laudele aduse, nu mi s-a părut fantastic" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a cedat cu scorul de 2-0 împotriva Belgiei, în a doua partidă de la Campionatul European. Astfel, "tricolorii" îşi îndreaptă întreaga atenţie spre ultimul meci din faza grupelor, împotriva Slovaciei.

România nu a reuşit să-şi continue seria de invincibilitate la nivelul partidelor oficiale şi la capătul partidei cu Belgia. Selecţionata lui Domenico Tedesco a reuşit să se impună în premieră într-o partidă de la EURO 2024.

Unul dintre "tricolorii" cu o prestaţie peste media echipei, Florin Niţă, a fost lăudat de mai mulţi oameni de fotbal după paradele sale împotriva superstarurilor Belgiei, jucători precum Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku şi Jeremy Doku.

Prestaţia lui Florin Niţă, sub lupa lui Bogdan Cosmescu

Bogdan Cosmescu nu consideră că prestaţia lui Niţă merită toate laudele primite şi consideră că ar fi putut face mai multe la partida disputată la Koln.

"Pe mine mă miră laudele extraordinare aduse lui Niţă. Mie Niţă nu mi s-a părut că a aparat fantastic. Păi ce a apărat Niţă, şutul lui Lukebakio. Au fost ceva ocazii, dar ţi se pare că meciul a fost la fel ca cel cu Elveţia? Noi am avut nişte ocazii mari, pe care nu le-am fructificat.", a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Sport Center.

România întâlneşte Slovacia în ultima partidă din faza grupelor de la EURO 2024. "Tricolorii" vor fi nevoiţi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate pentru a putea fi siguri de accederea în următoarea fază a Campionatului European.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024bogdan cosmescuflorin nita 

viewscnt
Articole similare