Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude din Italia pentru Istvan Kovacs. Ce au remarcat jurnaliştii de la reputata Gazzetta dello Sport

Laude din Italia pentru Istvan Kovacs. Ce au remarcat jurnaliştii de la reputata Gazzetta dello Sport
Comentarii

Centralul român Istvan Kovacs a fost delegat împreună cu brigada sa la finala Conference League.

Laude din Italia pentru Istvan Kovacs. Ce au remarcat jurnaliştii de la reputata Gazzetta dello Sport

În ultimul act al competiţiei, se vor întâlni AS Roma (Italia) şi Feyenoord (Olanda). Partida se va disputa pe Arena Kombëtare din Tirana, Albania, miercuri, 25 mai, de la ora 22:00.

Istvan Kovacs a fost delegat la prima sa finală a unei competiţii europene. 

Centralul de 37 de ani a condus zece meciuri în actulul sezon în cupele europene, dintre care cinci în Liga Campionilor, inclusiv deja celebrul Manchester City - Real Madrid 4-3, din semifinale.

Istvan Kovacs a fost lăudat de italieni, care au remarcat prestaţiile sale din competiţiile continentale.

Românul o va arbitra pe formaţia italiană AS Roma, în finala Conference League, una specială pentru Jose Mourinho.

”Românul Istvan Kovacs va fi cel care va conduce finala Ligii Conferinţelor dintre Roma şi Feyenoord, care va avea loc pe 25 mai la Tirana.

Kovacs, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre arbitrii care s-a remarcat cel mai mult pe plan internaţional în acest sezon, fapt confirmat de cele zece nominalizări în cupele europene, în care se remarcă prima manşă a Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Manchester City.

Aşa cum se întâmplă adesea când este desemnat un arbitru român, brigada va fi de naţionalitate mixtă: asistenţi vor fi compatrioţii Marinescu şi Artene, al patrulea oficial va fi elveţianul Scharer, în timp ce în camera VAR vor fi nemţii Fritz, Dingert şi Dankert.

Kovacs a fost ales în detrimentul mult mai experimentatului arbitru britanic Anthony Taylor, care era favorit să fie delegat la această finală.

Românul a arbitrat de şapte ori cluburi italiene, inclusiv Roma de două ori. Precedentele rezultate sunt pozitive, giallorossi au câştigat în ambele cazuri: prima manşă a optimilor de finală a Ligii Europa împotriva Braga (0-2 în Portugalia) şi meciul din faza grupelor din această ediţie a Conference League, împotriva lui Zorya Luhansk, 4-0 pe Olimpico”, au scris italienii de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: istvan kovacsconference league 

viewscnt
Articole similare