Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, aproape de plecarea de la Universitatea Craiova? Anamaria Prodan: ”Când ratezi toate obiectivele...”

Laurenţiu Reghecampf, aproape de plecarea de la Universitatea Craiova? Anamaria Prodan: ”Când ratezi toate obiectivele...”
Comentarii

Anamaria Prodan este de părere că fostul ei şot şi-ar putea pierde postul de antrenor principal al Universităţii Craiova. Laurenţiu Reghecampf şi-a ratat ambele obiective pe care le avea pe banca formaţiei oltene şi s-a speculat că ar putea fi înlocuit cu Mirel Rădoi.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova la începutul acestui sezon, în locul lui Marinos Ouzounidis, în urma rezultatelor modeste reuşite de olteni cu antrenorul grec pe bancă.

Prima parte a mandatului său în Bănie nu a fost cea mai strălucită, echipa trecând printr-o serie de şapte meciuri fără victorie în ultimele şapte etape din 2021.

Însă, odată cu intrarea în noul an, Universitatea Craiova a arătat o nouă faţă, iar în play-off a reuşit să le învingă şi pe FCSB, şi pe CFR.

Părea că echipa intră într-o nouă eră, în care chiar se poate lupta pentru titlu, dar eşecul din Cupa României şi rezultatele modeste din a doua parte a play-off-ului au spus altceva.

După ce şi-a ratat ambele obiective, câştigarea Cupei şi clasarea măcar pe locul doi, s-a zvonit că Laurenţiu Reghecampf ar putea fi înlocuit cu Mirel Rădoi.

Mai mult, deşi Mihai Rotaru a afirmat că nu îl va înlocui, antrenorul Craiovei ar fi primit două oferte interesante din ţările arabe şi ar putea pleca din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf, aproape de plecarea de la Universitatea Craiova?

Fosta soţie a lui Reghecampf, Anamaria Prodan, este de părere că nu ar fi surprinzător dacă acesta ar fi demis, luându-l apoi peste picior pe acesta.

"Eu cred că da (n.r. dacă ar putea fi demis de Mihai Rotaru). În general se pierd bani când se pierde un titlu, o calificare.

Despre asta este vorba. Eu am fost şi în poziţia patronului şi ştiu cum e. Nu e uşor să scoţi bani din buzunar şi să pierzi absolut tot.

Probabil că va fi o schimbare, este soarta fiecărui antrenor, aici nu e vorba de Reghe sau de Mourinho. E normal, când ratezi toate obiectivele...

Să dea Dumnezeu să-l ţină pentru că cine ştie ce se va întâmpla cu el. Să-i vină mintea la cap şi să înţeleagă exact ce l-am învăţat toată viaţa.

Meseria merge mână în mână cu viaţa personală. Dacă le-ai scrântit, e gata", a declarat Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare