Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, contrazis după ce s-a arătat contrariat pentru i se întâmplă Universităţii Craiova: "Eu sunt de acord" | EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, contrazis după ce s-a arătat contrariat pentru i se întâmplă Universităţii Craiova: "Eu sunt de acord" | EXCLUSIV
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost contrazis de Daniel Pancu, cel care a găsit utilitatea barajului pentru Europa între echipe din play-off şi play-out.

Daniel Pancu, despre barajul Universitatea Craiova - FC Botoşani

Neînţeles de mai multe personaje din fotbalul românesc, noul sistem din Liga 1 propus de FRF şi-a găsit un aliat în Daniel Pancu. Fost antrenor la Poli Iaşi, el susţine că miza se păstrează în acest fel pe toată durata sezonului şi în play-out. 

"Eu sunt de acord cu barajul. Am fost la echipă de play-out şi e mult mai interesant şi mai fascinant play-out-ul cu acest baraj. E mult, mult mai interesant şi mai incitant un play-out. 

(n.r. - despre o posibilă demitere a antrenorului, dacă Universitatea Craiova nu se califică în Conference League). Nu cunosc detalii, trebuie să ştii discuţia între antrenor şi patron, aia contează cel mai mult. Poate îi spune că vrea să vadă doar un joc frumos, fotbal şampanie. Aşa cum a mai zis", a declarat Daniel Pancu pentru Orange Sport. 

  • Vineri, de la 20:30, Universitatea Craiova joacă în manşă unică barajul pentru preliminariile Conference League împotriva lui FC Botoşani. 

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că nu înţelege de ce echipa de pe locul al treilea e nevoită să întâlnească o echipă din play-out. 

”Mi-e greu să vorbesc despre acest meci şi despre această alegere de regulament care există în momentul de faţă. Asta este, e supunem şi încercăm să jucăm meciul de mâine seară astfel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League. Cu toate că nu înţeleg sensul. În fine.

Va fi un meci dificil, sunt sigur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi. Este normal. Este o şansă mare pentru o echipă care nu a reuşit să se califice în play-off, să joace un asemenea meci. Suntem pregătiţi", a susţinut antrenorul Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova fc botosanilaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare