Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu le bate suporterilor obrazul, după Iaşi 0-0 Voluntari: ”Nu îmi aduc aminte să fi văzut meciuri de Liga Campionilor la Iaşi”

Leo Grozavu le bate suporterilor obrazul, după Iaşi 0-0 Voluntari: ”Nu îmi aduc aminte să fi văzut meciuri de Liga Campionilor la Iaşi”

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu s-a declarat dezamăgit de atitudinae suporterilor ieşeni, după ce favoriţii lor nu au reuşit să se impună în faţa lui FC Voluntari.

Leo Grozavu, nemulţumit de atitudinea publicului ieşean: ”Pe alte stadioane echipele sunt încurajate”

Anterenorul lui Poli Iaşi a declarat că nu înţelege de ce suporterii echipei sale au avut o atitudine ostilă faţă de favoriţi pe durata partidei, având în vedere că obiectivul echipei a fost clar înainte de startul sezonului şi anume: salvarea de la retrogradare.

”Ăştia suntem la momentul ăsta, trebuie să mergem înainte şi vom vedea. Nu ştiu dacă este normal, dar suporterii sunt supăraţi, ne dorim să facem mai mult, câteodată ne iese, câteodată nu, dar nu îmi aduc aminte să fi văzut la Iaşi meciuri de Liga Campionilor.

Trebuie să fie mai răbdători, pe alte stadioane suporterii îşi încurajează echipa. Noi suntem cei mai nemulţumiţi, dar nu putem să dăm de fiecare dată ce îşi doreşte unul sau altul.

E un joc de fotbal în care joacă două echipe. Una câştigă, cealaltă pierde. Azi s-a terminat la egalitate, mai sunt etape, apoi totul se va decide la play-out, atunci va fi adevăratul campionat”, a spus Grozavu, după meci.

Poli Iaşi este pe locul 14 în Superligă, cu 27 de puncte după 25 de etape.

Afla mai multe despre: poli iaşileo grozavufc voluntari 

viewscnt
Articole similare