Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiu”. Elias Charalambous, anunţ despre Compagno. Ce s-a întâmplat cu italianul înainte de plecarea de la FCSB

”Ştiu”. Elias Charalambous, anunţ despre Compagno. Ce s-a întâmplat cu italianul înainte de plecarea de la FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), şi-a exprimat şi el opinia cu privire la plecarea lui Andrea Compagno (27 de ani).

FCSB joacă împotriva celor de la Sepsi duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, în etapa a 25-a din Superliga României.

Iar în conferinţa de presă dinaintea partidei, Elias Charalambous a vorbit şi despre plecarea lui Andrea Compango de la FCSB.

Antrenorul roş-albaştrilor i-a transmis mulţumiri atacantului italian pentru tot ce a făcut în culorile echipei bucureştene şi i-a urat mult succes în noua sa provocarea din China.

”Vreau să-i mulţumesc lui Andrea Compagno pentru tot ce a făcut pentru acest club. Este un jucător profesionist şi un atacant foarte bun. Îi doresc tot ce e mai bun la viitoarea echipă.

Ştiu că a avut alte oferte, dar el ştie mai bine de ce a hotărât să meargă în China. Andrea Compagno a devenit istorie la FCSB. Nu mai vreau să spun nimic despre acest subiect.

Îi doresc mult succes, dar acum singurul lucru pe care ne concentrăm este următorul meci de mâine. Momentan, sunt fericit cu ce am în atac şi nu am nevoie de nimic”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

Cota actuală de piaţă a lui Andrea Compagno este de 2,3 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousandrea compagno 

viewscnt
Articole similare