Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, optimist înainte de prima deplasare cu FC Voluntari: ”Nu am făcut un joc rău cu Hermannstadt”

Nicolae Dică, optimist înainte de prima deplasare cu FC Voluntari: ”Nu am făcut un joc rău cu Hermannstadt”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari va juca al doilea meci de când echipa a fost preluată de Nicolae Dică. Va fi prima prima deplasare pentru antrenorul de 43 de ani pe banca ilfovenilor.

FC Voluntari va juca, în deplasare, împotriva celor de la Poli Iaşi, astăzi, de la ora 14:00, în etapa 25-a din Superliga României.

Va fi al doilea meci al ilfovenilor sub comanda lui Nicolae Dică. La debutul său, aceştia au reuşit o remiză în ultimul minut cu FC Hermannstadt (1-1).

Dică: ”Sperăm să nu mai facem greşeliile pe care le-am făcut”

Înaintea partidei de la Iaşi, Dică a subliniat ce fel de greşeli vrea să corecteze şi a punctat de unde poate veni pericolul de la echipa lui Leo Grozavu.

”Într-adevăr am reuşit să câştigăm un punct la ultima fază a jocului, important pentru noi şi pentru moral. Nu am făcut un joc rău, am făcut pe faza defensivă unele greşeli.

Sperăm ca la meciurile următoare să nu mai facem aceste lucru, ne-am pregătit şi înaintea meciului cu Sibiu şi acum, sperăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut.

Am suferit în ultimii 20 de metri, avem o posesie bună de 70%, dar în ultimii 20 de metri nu am putut să facem diferenţa. Să fim unu contra unu mai bun, să ne depăşim adversarul, dar cred că vom reuşi să facem treaba asta. 

Într-adevăr, întâlnim o echipă care este la fel în clasament cu noi şi ei îşi doresc să iasă din zona de baraj. Ne aşteaptă o partidă grea, Iaşi este o echipă agresivă acasă, care face un presing sus, care are reacţie după pierderea mingii”, a declarat Dică, potrivit Fanatik.

În clasamentul Superligii, FC Voluntari ocupă locul 13, cu 26 de puncte acumulate în 24 de etape.

Afla mai multe despre: nicolae dicavoluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare