Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în fotbalul românesc! Se pregătesc investiţii de titlu: ”Asta e varianta finală!”

O nouă forţă în fotbalul românesc! Se pregătesc investiţii de titlu: ”Asta e varianta finală!”

Petrolul

Comentarii

Un patron străin este foarte aproape să preia pachetul majoritar de acţiuni al unui club de Superligă!

Este vorba despre turcul Serhan Cetinkaya, care este foarte aproape să preia 70% din acţiunile clubului Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti, într-o nouă eră?

Aşteptarea pare să fi lua sfârşit la Ploieşti. Turcul Serhan Cetinkaya este foarte aproape de a prelua frâiele clubului, pe care vrea să-l ducă la nivelul următor.

Au trecut 11 ani de la ultimul trofeu câştigat de formaţia ploieşteană - Cupa României (2012/2013) - dar şi 58 de ani de la ultimul titlu de campioană a României (1965/1966).

  • Conform prosport.ro, Serhan Cetinkaya a virat primii bani spre Petrolul - 200.000 de euro, bani care au fost utilizaţi pentru transferul atacantului Albin Berisha.

Unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai celor de la Petrolul, cu conexiuni puternice în interiorul clubului, a recunoscut că negocierile pentru preluare sunt foarte aproape de a concretizare.

Varianta finală e de 70% turcul, 30% Marian Copilu. Marian Copilu se va ocupa şi de managementul sportiv al clubului îndeaproape, relaţiile lui în fotbal fiind arhicunoscute.

Să sperăm că „mişcarea” va fi într-un ceas bun şi ne vom bucura de un Centenar care dacă nu ne va aduce rezultate imediate, măcar ne va aprinde speranţele.

Să sperăm că această „gură de aer” financiară va însemna dispariţia datoriilor şi intrarea clubului pe traseul pe care îl merită brand-ul şi suporterii”, a transmis Octav Preda, pe Facebook.

Primul obiectiv al noii conduceri va fi radierea datoriilor pe care le are Petrolul în acest moment. Apoi, pas cu pas, ploieştenii vor construi o echipă care să conteze din nou, după mulţi ani, în lupta pentru podiumul Superligii.

Cine este Serhan Cetinkaya?

Serhan Çetinkaya, a cărui familie este originară din Kayseri, s-a născut la Istanbul în 1990, şi-a terminat studiile liceale în Elveţia, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College şi la Universitatea Internaţională din Florida.

Cetinkaya a demisionat în vara trecută din funcţia de vicepreşedinte al celor de la Beşiktaş Istanbul, în urma ratării transferului lui Sergio Ramos, ajuns la Sevilla.

Afla mai multe despre: cetinkayalupii galbenioctav preda 

viewscnt
Articole similare