Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski, reacţie incredibilă la ce a spus Messi despre el la Balonul de Aur! "Dacă erau sincere, nu 'goale'...". Polonezul, supărat de ce s-a întâmplat

Lewandowski, reacţie incredibilă la ce a spus Messi despre el la Balonul de Aur! "Dacă erau sincere, nu 'goale'...". Polonezul, supărat de ce s-a întâmplat
Comentarii

Decernarea controversată a Balonului de Aur a fost comentată şi de atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski (33 de ani), care a oferit o replică după ce a auzit ce a spus câştigătorul trofeului, Lionel Messi (34 de ani), vedeta lui PSG.

Ce a spus Robert Lewandowski după ce l-a auzit pe Lionel Messi la Balonul de Aur

Atacantul argentinian al lui PSG îşi continuă supremaţia în galele France Football. Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur, la finalul lunii noiembrie, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el. La mică distanţă de primul loc s-a clasat Robert Lewandowski, după cum arată clasamentul făcut public. 

Fotbalistul campioanei din Bundesliga a fost nevoit să se mulţumească doar cu trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Robert Lewandowski a simţit că a avut o şansă uriaşă de a pune mâna pe cel mai important trofeu la nivel individual, iar polonezul a vorbit pentru presa din ţara natală despre cum a trăit momentul. 

"Am simţit tristeţe, nu pot nega. Nu pot spune că am fost fericit, din contră. Am avut un sentiment de neputinţă. Am fost atât de aproape, luptând cu Messi... Normal, respect cum joacă şi ce a reuşit până acum. Doar faptul că am concurat cu el demonstrează la ce nivel am ajuns. De fapt, m-am simţit trist. E bine că după gală nu am avut meci în acea săptămână

Cuvintele lui Messi? Mi-ar fi plăcut şi ar fi fost important dacă le-aş fi simţit şi erau sincere, nu 'goale' (n.r. - polonezul zâmbeşte amar)", a spus Lewandowski pentru Kanale Sportowym, citat de As.com. 

Ce a spus Messi despre Lewandowski după ce a câştigat Balonul de Aur

Atacantul lui PSG a spus, imediat după ce a fost desemnat câştigător, că rivalul său ar fi meritat trofeul în 2020, în anul în care ceremonia nu a avut loc. 

"Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r - Lewandowski). Anul trecut erai câştigător şi cred că France Football ar fi trebuit să îţi dea trofeul!”, a declarat Lionel Messi. 

Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament. Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

Impresarul lui Lewandowski, supărat că Messi a câştigat Balonul de Aur! "Nu îi aparţine"

 
 
 

Afla mai multe despre: robert lewandowskilionel messibalonul de aur 

viewscnt
Articole similare